Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκασκόιν: Έδωσα γροθιά και... κεφαλιά στο νεκρό σώμα του πατέρα μου

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Πολ Γκασκόιν 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πολ Γκασκόιν είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα η οποία παρά το πλούσιο ταλέντο του, ηττήθηκε από τους προσωπικούς του... δαίμονες. Και προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη για τις στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Τζον Γκασκόιν πέθανε το 2018, μετά από «μάχη» με τον καρκίνο και ο παλιός Άγγλος άσος περιέγραψε τις στιγμές όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο και τον είδε νεκρό. «Πήδηξα στο κρεβάτι, του έδωσα μία γροθιά και μία... κεφαλιά. Για να πατσίσω για τα... παλιά. Και μετά τον αγκάλιασα για 45 λεπτά». 

Ο Πολ Γκασκόιν είχε αρκετά στενή σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τον ακολουθούσε παντού στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να έπαιζα. Οι καλές μας στιγμές ήταν περισσότερες από τις κακές» πρόσθεσε ο παλιός Άγγλος άσος. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ