Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έφερε η τοποθέτηση του Χρήστου Ταραντίλη, ο οποίος υποστήριξε πως το γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία ήταν "πρόχειρο γεύμα", διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως στο μέλλον θα αποφευχθεί "εσφαλμένη εικόνα".

Από την πλευρά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντούν πως "ο κ. Ταραντίλης θα μπορούσε να παραδεχθεί απλά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι υπεράνω νόμων και περιορισμών", σημειώνοντας:

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε μία ακατανόητη έκθεση ιδεών για το γλέντι του κ. Μητσοτάκηστην Ικαρία αντί να παραδεχτεί το εξής απλό: Ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του είναι υπεράνω των μέτρων και των περιορισμών που ισχύουν για τους υπόλοιπους πολίτες. Αλήθεια, αν στη θέση του κ. Μητσοτάκη βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος, οκ. Ταραντίλης δεν θα έκανε λόγο για ανευθυνότητα, κίνδυνο διασποράς του ιού και πρόστιμα;".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ