Παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι και με τη «βούλα» η Μαρίνα Τσοχατζή, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27χρονη (17/07/1993) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.
Η Μαρίνα Τσοχατζή ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Επίκουρου, για να επιστρέψει στον Γηραιό (2011-12). Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 φόρεσε για πρώτη φορά τα “κιτρινόμαυρα”, κατακτώντας με την ΑΕΚ και το Super Cup Ελλάδος. Ακολούθησαν ΑΟ Θήρας (2013-14) και Παγγεραγωτικός (2014-15), για να επιστρέψει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16. Τη διετία 2016-18 αγωνίστηκε εκ νέου στον ΑΟ Θήρας και το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στους Μακεδόνες Αξιού. Τελευταίος μεταγραφικός σταθμός της ήταν ο Ηρακλής Γέφυρας.
Μαρίνα, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!