Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

FBI: Επικήρυξε με 100.000 τον μασκοφόρο που έβαλε βόμβα στο Καπιτώλιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με το ποσό των 100.000 δολαρίων επικήρυξε το FBI έναν επίδοξο βομβιστή, ο οποίος τοποθέτησε εκρηκτικά στο κτίριο του Καπιτωλιού την παραμονή της εισβολής σε αυτό από οπαδούς του Τραμπ.

Όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος τοποθέτησε μέσα σε μία ώρα από τις 19:30 ως τις 20:30. Παρόλο που οι βόμβες βρέθηκαν την επόμενη μέρα πριν από την έκρηξη, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να είχαν εκραγεί εκτός του κτηρίου.

Η ανταμοιβή για τις πληροφορίες που θα οδήγησαν στη σύλληψη και την καταδίκη του βομβιστή αυξάνεται στα 100.000 δολάρια, σύμφωνα με το FBI.

Ο ύποπτος φορούσε γκρίζα μπλούζα, μια μάσκα προσώπου και μετέφερε ένα σακίδιο




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ