Σε διευκρίνιση όσον αφορά στην πρόθεσή του να φύγει από τον Ατρόμητο προχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σπανός.
Μετά τη ανακοίνωση ότι ως το καλοκαίρι θα παραχωρήσει την ΠΑΕ, ο Βασίλης Βέργης επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο των Περιστεριωτών.
Εκείνος λοιπόν του ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για συνειδητή απόφαση, η οποία δεν έχει σχέση με όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Εξήγησε, δε, πως ό,τι έχει να πει για τη διαιτησία και τα σφοδρά παράπονα του Ατρόμητου, θα τα πει στη συνάντηση που έχει ζητήσει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)
Εννοείτε ότι δε φεύγεις λόγω διαιτησίας..................τα αίσχη έγιναν με το γαύρο του νότου!!!!!το ίδιο θα έλεγες αν στα έκανε ο γαύρος του βορρά. Μόνο με την ΑΕΚ είσαι μαθημένος να σκούζεις παλιομουν...Γι'αυτό σε 2 χρόνια θα σε ρίξει ο τίγρης στη Δ΄' εθνική. Για να μην ξανασκούξεις!!!!!!