Quantcast
NEWS
76 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ψάχνει δεξί μπακ η ΑΕΚ

Διοίκηση και προπονητής κατέληξαν ότι θα γίνει προσπάθεια, έστω και την ύστατη στιγμή, να αποκτηθεί ένας ακραίος που θα πληροί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα στοιχεία που έκριναν την χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Κέρκυρα και την ήττα «σοκ» που γνώρισε η Ένωση, είναι αρκετά και δεν εστιάζονται σε ένα συγκεκριμένο. Ωστόσο, για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά και από τα δύο απέναντι στη Νταντί, έγινε ξεκάθαρο ότι ο δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Σάνελ Γιάχιτς, που είναι ο πρώτος παίκτης που καλύπτει αυτή τη θέση, δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει, τουλάχιστον επάξια στο επιθετικό κομμάτι και για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε χθες η ΑΕΚ να... κυνηγήσει την ύστατη ώρα, έναν παίκτη που να μπορεί να προσφέρει και επιθετικό. Κάτι σαν τον Κάρλος Αραούχο.

Έτσι λοιπόν, Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον, σε κοινή απόφαση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ζήτησαν από μάνατζερ να προτείνουν παίκτες που να έχουν συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Βασικό παραμένει η καλή αμυντική συμπεριφορά, που όμως θα συνδυάζεται με επιθετικές αρετές. Ήδη από το πρωί έχουν καταφθάσει πολλές προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ και εξετάζονται. Ωστόσο, κίνηση θα γίνει μόνο αν κάποιος από τους παίκτες που θα προταθεί θα πληροί όλα τα στοιχεία που καλύπτουν την ομάδα, καθώς στόχος δεν είναι να προβούν σε μία μεταγραφή που θα είναι λύση ανάγκης. Σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ θα συνεχίσει ως έχει, μέχρι τον Γενάρη με την ελπίδα ότι ο Ανέστης Αργυρίου θα είναι απόλυτα έτοιμος σε 1-2 μήνες και θα μπορεί να παίξει εκεί.

Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο στις 20.00, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ και αν η ΑΕΚ θέλει να προβεί στη μεταγραφή ενός δεξιού ακραίου, θα πρέπει εντός 24ώρου να έχει συμφωνήσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την διορία που θα δοθεί για να κινηθεί στην αγορά ελεύθερων παικτών, που κρατάει περίπου μέχρι μέσα Σεπτέμβρη. Θα πρέπει όμως να τονιστεί, ότι κανείς από τη διοίκηση δεν μετανιώνει για την στάση που κράτησαν απέναντι στον Κάρλος Αραούχο και τους εκπροσώπους του. Μπορεί το κενό που άφησε ο Αργεντινός, να δείχνει πως δεν έχει καλυφθεί ακόμα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει ευθύνες στην ΑΕΚ ότι δεν χειρίστηκε σωστά ένα θέμα, με έναν ποδοσφαιριστή που δεν τη σεβάστηκε καθόλου και προσπάθησε να παίξει παιχνίδια στην πλάτη της.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ