Δείτε το βίντεο του Ισμαελ που ανέβασε στο instagram:
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)
| |||
|
Δείτε το βίντεο του Ισμαελ που ανέβασε στο instagram:
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ISMAEL BLANCO OEOEOE OEOEOE OEOEOE....δικό αας ..(αποθέωση )
θα τανε πάντα εκεί.Να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα...
Μπλάνκο δεν ξεχνάμε πολυ σε αγαπάμε..υγεία να χεις παιχταρα μου..
Σημερα μαλιστα γινεται 38 ετων!Μεγαλος Ζορρο!!!Ινδαλμα και ποδοσφαιρικα αλλα και φυσιογνωμικα με μακρυ μαλλι ,κορδελα και Λατιν στυλ.
Τρίτος σκόρερ στην ιστορία των "ξένων" της Ομάδας (55 γκολ).
Πίσω μόνο από Ντανιέλο (66) και Μπάγεβιτς (64)
Τι άλλο να πούμε, μεγάλε και τρανέ Ίσμαελ;
Απο Βικιπαιδεια 72γκολ με την ΑΕΚ.
Ε αν τόν είχαμε κρατήσει ένα χρόνο η δύο χρόνια ακόμα θά τους ξεπερνούσε γιά πλάκα!!!
Παιχτάρα Μπλάνκο!!!!!
Τον Μπλανκο θα μπορουσαμε να τον φερουμε οταν παιζαμε στην Β κατηγορια και στην Α την πρωτη χρονια σαν αλλαγη.
Απο τους πιο συμπαθης παιχτες που εχουν περασει απο την ΑΕΚ.Ποτε του δεν προκαλεσε και δεν δημιουργησε προβλημα ακομα και δεξι χαφ τον ειχαν βαλει καποια στιγμη να παιξει ενω ο παιχτης ηταν ΦΟΡ περιοχης και τα παστελωνε.
Εγώ που ήμουν μικρός όταν ο Μαύρος, ο Μπάγεβιτς και άλλοι ήταν ενεργοί, από ξένους έχω να θυμάμαι αυτόν και τον Ντάνιελ.
Μην το ξανακοψεις το μαλλι Ζορο,ειναι αργεντινικη ποδοσφαιρικη γοητεια που μας ξυπναει ωραιες αναμνησεις
αχαχαχα το παιδακι στο τελος με το χιονι βρηκε ευκαιρια να του τη ριξει....γερα να ναι Ισμαελ να τα χαιρεσαι....Ελπιζω να καλεστει και αυτος στα εγκαινια, μακαρι!
Τι Ίμπρα , τι Ίσμα ...!!!
Σιγά τον παίχτη τον Ίμπρα, τον άμπαλο. Μπλάνκο παιχτούρα, μόνο εσύ.
Ψυχαρα ρε φιλε