Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στα ΜΜΕ της Κύπρου για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι στην λίστα της Κυρίας.
«Με ρώτησε κάποια πράγματα. Ολοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Λάζαρος και τι παίκτης είναι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ή τι θα κάνει με τον Ατρόμητο. Σε αυτό δεν μπορώ να επέμβω. Μακάρι να έρθει, όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Λάζαρου. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια το έχει δείξει. Έχει ξεπεράσει τελείως τους τραυματισμούς που είχε. Όσο ήμασταν μαζί από την αρχή της χρονιάς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!