Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο Novasports.gr για την κατάσταση της ΑΕΚ, τις σκέψεις για τη συνέχεια, τον Τσιντώτα και τη μεταγραφική ενίσχυση.
Όπως υποστήριξε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως «χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους».
Αναφερόμενος στους Αθανασιάδη και Τσιντώτα ο Χιμένεθ είπε «Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις εναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δυο καλούς τερματοφύλακες» ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Τσιντώτα δήλωσε:
Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντωτα ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντωτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA και τον Γιώργο Βασιλείου:
Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: Μετά από νίκες είναι πιο εύκολο να ξεκουραστούν οι παίκτες, Ήταν μια νίκη βάλσαμο, παρ’ ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε αναγκαστικές αλλαγές.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν με τραυματίες: Έχει γίνει αποκατάσταση, δεν ξέρουμε αν είναι στο 100%, θα πρέπει να περιμένουμε ένα διάστημα. Είναι σχεδόν αδύνατο με αυτό το πρόγραμμα να αξιολογήσουμε 100%. Οι παίκτες κάνανε θεραπείες, εγώ πρέπει να πιστέψω σε αυτό που λένε οι παίκτες ότι είναι καλά.
Για το αν θα βλέπουμε αλλαγές: Αν είναι απαραίτητο θα πρέπει να το κάνουμε. Αν κάνεις πέντε αλλαγές δεν είναι καλό, οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν. Δεν είναι καλό να κάνεις πέντε αναγκαστικές αλλαγές. Αυτό που περισσότερο χρειαζόμαστε είναι οι νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό χρειάζονται και οι παίκτες για να το πιστέψουν περισσότερο.
Για τις πρώτες του ημέρες στην ΑΕΚ: Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση των παικτών. Αυτό εξαρτάται και από τον καθ’ ένα παίκτη. Οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εμείς, ούτε οι προηγούμενοι. Αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι, θα ήθελα να έχω 2 εβδομάδες για να δουλέψω με την ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από την ομάδα.
Για την εμφάνιση Αθανασιάδη και την περίπτωση Τσιτνώτα: Μίλησα με όλους τους τερματοφύλακες. Αν δείτε τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν εδώ, πάντα είχα 2 ,3 καλούς τερματοφύλακες. Είχαμε Ανέστη, Μπάρκα και Τσιντώτα. Έφυγε ο πρώτος, συνεχίσαμε με τος άλλους δύο. Έφυγε ο Μπάρκας και τώρα είναι ο Τσιντώτας και και ο Αθανσιάδησ. Να τους έχουμε σε καλή κατάσταση και τους δύο. Πάντα έπαιζαν όλοι με εμένα. Δεν μπορείς να έχεις έναν πολύ καλό και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Γιατί σαν άνθρωπος μπορεί αν έχει μια κακή περίοδο, μπορεί να αποβληθεί. Το καλό είναι να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να βοηθήσω τον Αθανασιάση γιατί δεν είχε παιχνίδια. Και να προστατεύσω τον Τσιντώτα που δέχτηκε τα γκολ αλλά δεν είναι ο μόνος φταίχτης. Ο πρώτος αμυντικός ήταν ο Ολιβέιρα στο τελευταίο παιχνίδι. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντωτα και με προπόνηση θα επιστρέψει. Ο Αθαναδιάσης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει κι αυτός. Εδώ κανείς δεν είναι για διακοπές.
Υπάρχει κάποιο πλάνο ενίσχυσης: Οι μεγάλες ομάδες έχουν σαν στόχο να κατακτούν τίτλους αυτό πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ. Στο μυαλό μιας μεγάλης ομάδας αυτός είναι ο στόχος. Θα πρέπει να ειναι μια ομάδα που θα βρίσκεται σε διαρκή φάση να ψάχνει τον καλύτερό τρόπο για να βελτιώνεται. Πρέπει να δούμε την αγορά τώρα και την αγορά του καλοκαιριού. Αυτό ειναι θεμα που θα μιλήσει η διοίκηση και ο Κονέ. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες και είναι υποχρέωση μου να φτιάξω μια ομάδα.
Για Αλμπάνη: Πρέπει να δουλεύουμε στο τώρα με το βλέμμα στο μέλλον. Περιμένουμε πολλά από τον Αλμπάνη.
Για το ματς με τη Λαμία: Έχω δει καλά τη Λαμία. Για εμάς η πρώτιστη ανάγκη ειναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα πρέπει να είναι η πιο σημαντική μέρα για όλους.
Για τα πλάνα του και πόσες αλλαγές θα κάνει; Έχω στο μυαλό μου τον τρόπο. Αλλά όπως είπαμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε τους 5-6 παίκτες που είναι στο όριο του να παίξουν ή όχι. Αυτό θα πουν όλοι ότι είναι καλά αλλά δεν θέλω απλά να βγουν και να παίξουν, εγώ ζητάω να είναι ανταγωνιστικοί.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμενεθ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Τσιντώτας πρέπει να πάει διακοπές..
Ελπίζω οι παίχτες μας να μην ακούνε ραδιόφωνα και να μη διαβάζουν αυτά που γράφονται στο ίντερνετ και στα σάιτ, γιατί τέτοια απαξίωση και χολή από ΑΕΚτζηδες,ούτε από τους οπαδούς των γαύρων δεν θα έχουν δεί.. Γιατί δυστυχώς φτάσαμε (πληθυντικός ευγενείας, προσωπικά δεν έχω και ούτε θα βρίσω ποτέ ανθρώπο που φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, πόσο δε να γίνω και μισάνθρωπος να του "ευχηθώ" χιαστούς κι όλα αυτά τα χυδαία που διαβάζουμε) φτάσαμε λοιπόν ή πιο σωστά έφτασαν πολλοί στο άλλο άκρο από την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κριτική . Εκτός αν είναι κριτική να εύχεται κανείς χιαστούς στον Μάνταλο και να βγάζει κανείς άχρηστο ένα προπονήτη από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την ΑΕΚ γιατί σε 7 μέρες δεν κατάφερε να διορθώσει σφάλματα ενός χρόνου.Με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε κι όχι με μηχανές και καλό είναι να θυμηθούμε στη πράξη αυτό που κάποτε όλοι έχουμε γράψει και πει ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Απο την ημερα που γύρισαμε Α Εθνική παντα υπαρχουν κακοτεχνίες σε καποιες θέσεις που διαλύουν καθε προσπάθεια και καίνε προπονητες παντα. Καμία ομαδα πλιν ελαχίστων δεν ειναι πληρες παντου αλλα στην ΑΕΚ παντα καποιες θεσεις καλύπτονται απο ποδοσφαιριστες που οι πιθανότητες να πιασουν ειναι πολυ μικροτερες απο το να μην πιασουν και παντα ο κοσμος το προβλεπει. Ενω σε αλλες θέσεις ειναι πρωταθληματικη η δυναμη αλλα δυστυχως καίγεται απο την κακοτεχνια.Στην αρχη δεν ειχαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξτρεμ καθολου και βαφτιζαμε εξτρεμ Βάργκας Μανταλο κτλ.Μετα δεν ειχαμε επιθεση αλλα τίποτα ομως στιλ ο καλυτερος μας ο Αραβιδης. Αλλες φορες ειχαμε καλούτσικη αμυνα με Τσιγκρινσκι Βρανιες και Λαμπροπουλο αναπληρωματικο αλλα δεν ειχαμε κεντρο και περιμεναμε ποτε θα ανεβει ο Κριστισιτς που δεν ανεβαίνε με τιποτα.
Φετος αυτο με αμυνα και τερματοφυλακα λαμπρο παραδειγμα. Μια χρονια μπορει να σου κατσει όπως το 2018 να τρελαθει ενας Λαζαρος να κανει το πρωταθλημα της ζωης του και να ειναι χαλια και οι αντίπαλοι. Αλλα αυτο μια στις 100. Επισης αλλο να πας με εναν απλα καλο παιχτη οικονομικο σαν τον Γκαλο η μετριο σαν τον Χουλτ κι αλλο με παιχτες κακους εκει κινδυνεύεις να εκτεθείς όπως γίνεται 3 χρονια τωρα. Στην πρωτη περίπτωση δεν θα παρεις πρωταθλημα αλλα θα εισαι κοντα και θα δεις τις αδυναμιες στην δευτερη θα καταστρεψεις και τις δυνατες σου γραμμές θα χασεις τα παντα και δεν θα βγαλεις συμπέρασμα αφου με τα αποτελέσματα θα τους παρει ολους η μπαλα.
Θελω να πω οτι η πίστη σου οτι εγω ξερω απο ρισκα και θα κου βγουν για να εξοικονομηθουν καποια χρήματα τις περισσοτερες φορες το πληρωνεις πολυ πιο ακριβά κοστίζει πολυ παραπανω απο το να πας με κατι της παραπανω αλλα εντος λογικής και πιο προβλέψιμο
Για να υπάρξει πραγματικη βελτίωση αλλαγη επιπεδου φερνεις τωρα Βρανιες Παπασταθοπουλο εξοικονομοντας και τα λεφτα απο Λιβαγια και ενα δεξι μπακ καποιου επιπεδου. Το καλοκαιρι πας μονο για τερματοφυλακα και αριστερό μπακ. Επανεξεταζεις την περίπτωση προπονητης ΑΕΚ και φερνεις κάποιον που θα παιξει το ποδοσφαιρο που θες. (Κριμα γιατι καηκε ο Καρερα που απο οσους εχουν ερθει εδειξε τα περισσοτερα αλλα με αυτη την αμυνα σε δυνατοτητες και χωρις τερματοφυλακα τι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρινεις.) Εν πασι περίπτωση προπονητες υπαρχουν. Και του χρονου παςμε τους εξης
Τέρμα μεταγραφή Τσιντωτας Αθανασιασης, Αριστερο Μεταγραφη Μιται Λοπεζ Δεξια Μεταγραφη Βασιλαντωνοπουλος Ραντογια Αμυνα Παπασταθοπουλο Βρανιες Νεντε Χνιντ Κεντρο Σιμοες Σιμανσκι Γαλανοπουλος Σακχοφ Μανταλος επιθεση Γκαρσια Μαχαιρας Αλμπανης Καριμ Ολιβειρα ή αλλος αν φυγει
Καλά ας φύγουν τώρα κάποιοι και μετά πιστεύουν στον εαυτό τους όσο θέλουν.
Έτσι! Αντε να το δεχτώ σ ένα πιτσιρικά παίκτη.
Αλλα όχι σε κάποιους υποτίθεται φτασμένους, οι οποίοι μάλιστα κοστολογούν και ακριβά τους εαυτούς τους
Παιδιά νταξει ήταν όντως τραγικά τα λάθη και οι επιλογές που κάναμε στην άμυνα και στο τέρμα το καλοκαίρι, αλλά εγώ πιστεύω ότι ένα επίσης μεγάλο λάθος που κάναμε το καλοκαίρι ήταν που δεν κλείσαμε τον αλεις Γκαρσία που έμεινε ελεύθερος από την Σίτι. Τον έχω παρακολουθήσει στο βελγικό λόγω στοιχήματος και αποτελούσε μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη για αντιμανταλο. Αλλά και που έμεινε ο μανταλος έπρεπε να τον πάρουμε για να πιέσουν λίγο τον μάνταλο. Να το πω και αλλιώς να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχει ανταγωνισμός για την ενδεκάδα. Ενώ τώρα ο μανταλος έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του και δεν πολύ προσπαθεί. Εννοείται ότι αυτή τη στιγμή προηγούνται μεταγραφές στην άμυνα και στο τέρμα αλλά χρειαζόμαστε και δεκαρι σίγουρα
Aδερφε έχεις απόλυτο δίκιο υπάρχει ένα τεράστιο αλλά..
Έστω ότι φέρνεις έναν αντί Μανταλο και παίζει καλύτερα από τον Μανταλο..
Ο Μανταλος μετά πως θα παίζει??
Γιατί τέρμα δε νομίζω πως θα ρισκάρει να παίξει..
Ε αν παιζει καλυτερα απο το Μανταλο ρε φιλε, ο Μανταλος δεν θα παιζει. Λες να μας κανει ντα..?
Μέχρι και εξτρεμ βαφτίζεται για να παίζει..
Μπορεί ο Πέτρος να μη σε κάνει ντα αλλά σίγουρα ντα θα μας κάνει κάποιος άλλος...
Αλλά γέλασα πολύ με το ντα.. Να είσαι καλά Όσκαρ..!
συμφωνω μαζι σου αλλά θα σου πω και το αλλο εγω φιλε
αντι-μανταλο εχεις οπως εχεις κ αντι-λιβαγια, ο ενας ειναι ο αντι- του αλλου! πισω απτον φορ κ μπροστα απο δυο καλους κοφτες κ σε εναν πιο ελευθερο ρολο!! παπαδες θα κανουν κ οι δυο κ θα υπάρχει και ανταγωνισμος για την φανελα του βασικου με αποτέλεσμα να μην παρουσιαζουν αυτό το αδιαφορο τουπέ.να σταματησουν πλεον να μπαινουν στα πλαγια κ να παιζει ο καλυτερος και επιτέλους να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιξουμε ορθα με δυο κανονικοτατα εξτρεμ..και να πω οτι δεν τα εχουμε πλεον!ειναι τοσο απλό! εδω και χρονια!!ολοι το βλεπουμε, ολοι το φωνάζουμε
γίνεται όμως αυτό;;ελα μου ντε! ποιος θα κατσει στον παγκο; πρέπει να παιζουν και οι δυο, πως θα γινει!
κουρασε αυτο το ανεκδοτο
Δεν αρκει μονο να πιστεψουν στον εαυτο τους ....καποια πραγματα απλα δεν γινονται ,τοσο στην κανονικη ζωη, οσο και στην μπαλα....τοσο μπορουν τοσο παιζουν τα παιδια! Οσο και να πιστεψουν στον εαυτο τους , οι ανταγωνιστες τους ειναι καλυτεροι...τελος
Όποιος είδε το παιχνίδι Παναιτωλικός Γαύρος πρέπει να κατάλαβε ποιος πρέπει να είναι ο προπονητής της ομάδας μας μελλοντικά και για χρόνια. Εννοείται αυτή τη στιγμή ο Manolo είναι ο άνθρωπος μας.Για μελλοντικά μιλάω. Πιστεύω όποιος είδε και έχει ποδοσφαιρική αντίληψη καταλαβαίνει
Αδερφέ ο Δέλλας θα πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, με τεχνικό διευθυντή Κατσουράνη και διαχειριστή Ντέμη. Αργά ή γρήγορα...
Και εκπρόσωπο τύπου τον Στράτο τον Γιδόπουλο...
Ποτε δεν καταλαβα γιατι εφυγε ο Δελλας εκεινη την χρονια επειδη η ομαδα εφαγε 4σαρα?Δεν νομιζω ισως υπηρχε καποιος ακομη λογος που αποχωρησε ο Δελλας το οποιο δεν το εχουμε μαθει.
Της ορίτζιναλ τότε είχαν απαιτήσει να φύγει και πίεσαν επί του προσωπικού τον τίγρη.. θα μου πεις είναι λόγος αυτός? Ποιος ξέρει.. πάντως αν γυρίσει ο Δέλλας προπονητής δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που δεν θα χαρεί. Μιλάμε ότι οι ομάδες του παίζουν μπαλαρα και το μπάτζετ του είναι αστείο. Ας μπει αγία Σοφία ο Μανόλο για να ήμαστε και δίκαιοι και μετά μακάρι να έρθει ο Δέλλας.. μακάρι..
Ειχαν απαιτησει μετα το ματς με τον οσφπ?Και τι ο Μελ τους ειπε οκ παιδια οτι πειτε?Δεν νομιζω ισως υπηρχαν διαφωνιες με καποιους μεσα απο την ομαδα.
Επίσης Κωνσταντόπουλος και Λιάβας πρέπει να έρθουν στην ομάδα μας οποσδηποτε!!!!!!Πριν τους αρπάξουν ΓΑΥΡΟΙ βορρά ή Νότου
Ποιοι ειναι αυτοι οι δυο?
18 χρόνοι βασικοί και οι 2 φετος στον Παναιτωλικό
Ατόφιο ταλεντο
Ο "Τραϊ " είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα!!! Μετράει διεθνώς. Με αυτόν πρωτομάστορα και στήριξη από διοίκηση και κόσμο, θα δούμε ΑΕΚΑΡΑ εποχής Ντούσκο.
Άψογα αποδυτήρια,ανάπτυξη από την άμυνα,αυτοματισμοί,ευκαιρίες σε νέους, πολύ κοντά οι γραμμές, αλληλοκαλυψεις .Εγω αυτά είδα σήμερα από μια ομάδα που πριν 1 μήνα ήταν,τρελλό μπάχαλο.(παρακολουθώ λόγω καταγωγης).Ο Τραι θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμος προπονητικά. Αν πλαισιωθεί και με επιπλέον του δικού του επιτελείου ειδικούς σε διάφορα πόστα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο (αναλυτές κτλ,κτλ)είμαι σίγουρος θα έχουμε τον νέο Ντούσαν.
Το εχω πει απειρες φορες. Δελλας κοουτς Ζηκος γενικος αρχηγος και αθλητικος διευθυντης Κατσουρανης. Εχουμε αναγκει ΟΡΑΜΑ.
Ειδα προσφατα το πως επαιζε η ΑΕΚ με Δελλα φιλε με ενα ροστερ πολυ πιο χαμηλης ποιοτητας απο αυτο που εχουμε τωρα και ειλικρινα δεν κπορω να καταλαβω πως τον διωξαμε και γιατι δεν τον ξαναφεραμε πισω.
Όχι, οι παίχτες δε χρειάζεται να πιστέψουν χρειάζεται να φύγουν και να έρθουν καλύτεροι τους
Προπονητής ΑΕΚ που τρώει 4 και δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών ας κάτσει εκεί που είναι.
Τις ευκαιρίες του τις πήρε.
Τι εννοείς, ο Χιμένεθ έχει φάει 6
Να κάτσει ο Μάνταλος να δει το το γκολ του Νάτσου (3ο γκολ του Ατρομήτου στο ματς με τον ΠΑΟΚ σήμερα) να δει πως πλασάρουν. Η φάση είναι καρμπόν με την ευκαιρία που έχασε με τον ΟΣΦΠ την περασμένη βδομάδα.
Στον τραπεζικο τους λογαριασμο πρεπει να πιστεψουν , τιναφτα ρε; αλλοι δεν εχουν να φανε η ειναι φτωχαδακια και δε το βαζουν κατω με την καμμια.
Άσχετο ρε παιδιά όλο διαβάζω για Παπασταθόπουλο ότι εχει ξεκινήσει τς επαφές μαζί του η ΑΕΚ κ μιλάει με Κονέ λέτε να ισχύει;;
o Κονέ μιλάει με αρκετούς συμπαίκτες του στην εθνική.. αφού είναι και φίλοι του οπότε ναι ισχύει.. αλλά είναι μεταξύ τους αυτά.. προφανώς και θα τους ρωτήσει αν θέλουν και τι θέλουν..
Σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και μετά, το μόνο που έχει σημασία είναι το εξής:
Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Α.Ε.Κ. του 2021 είναι εντελώς διαφορετική από την Α.Ε.Κ. της σεζόν του υποβιβασμού, η οποία δεν είχε ούτε ιδιόκτητο W.C.
Η Α.Ε.Κ. του 2021 είναι μία Π.Α.Ε. η οποία έχει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, ιδιόκτητο γήπεδο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μηδενικά χρέη, και φοβερές προοπτικές εκτόξευσης από τη στιγμή της λειτουργίας της Αγιά Σοφιάς και έπειτα.
Κατά συνέπεια, θα πρέπει να είμαστε όλοι σίγουροι ότι ακόμα κι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφασίσει να αποχωρήσει από την Π.Α.Ε., η Α.Ε.Κ. δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς χάρη στον κ. Μελισσανίδη είναι αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά "μαγαζί γωνία". Κι αυτό ό,τι κι αν λέει ο καθένας από εμάς, το οφείλουμε αποκλειστικά και μόνο σε εκείνον. Οι δικοί του χειρισμού πήραν μία ομάδα από το μηδέν και την έφεραν στο σημείο αυτό του να μην χρειάζεται ούτε καν τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Κατά συνέπεια, δεν πρέπει κανείς μας να φοβάται μία τυχόν επόμενη μέρα, καθώς ο Σύλλογος είναι ισχυρός, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος, ο οποίος είχε βάλει πρώτο στόχο η Α.Ε.Κ. να μην έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη. Πράγματι, πλέον δεν τον έχει ανάγκη, κι ακόμα περισσότερο από τη λειτουργία του γηπέδου και μετά.
Από εκεί και πέρα, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι το μέγεθος της Α.Ε.Κ. επιτάσσει και αγωνιστικά η ομάδα να είναι στα υψηλότερα επίπεδα, κάτι το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια δεν ισχύει, με ευθύνη και πάλι του προέδρου της ομάδας και των επιλογών του. Όπως και να το κάνουμε, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ δυνατόν ο κόσμος της Α.Ε.Κ. να μην αντιδράει όταν υπάρχει τέτοιος αγωνιστικός καταποντισμός και τέτοιος ποδοσφαιρικός παραλογισμός. Το αν η αντίδραση είναι ένα πανό στην Αγιά Σοφιά με έναν ατυχή - κατά την άποψή μου- παραλληλισμό, ή αν είναι μία επίσκεψη ή μια πορεία στα Σπάτα, δεν έχει σημασία. Η αντίδραση του κόσμου φανερώνει από μόνη της το μεγαλείο της ομάδας, κι αν τυχόν δεν υπήρχε αυτό θα σήμαινε ότι η Α.Ε.Κ. θα είχε μικρύνει, κάτι που ευτυχώς δεν ισχύει. Αντιθέτως, η Α.Ε.Κ. όλο και μεγαλώνει.
Καιρός λοιπόν κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αναγνωρίσει τα λάθη του κάνοντας πέρα τον εγωισμό του, να δεχτεί την κριτική, και να τοποθετηθεί επιτέλους δημόσια προκειμένου να είναι ξεκάθαρες οι βλέψεις και οι στόχοι τόσο της ομάδας όσο και οι δικοί του, καθώς και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί για την επίτευξή τους. Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η ηρεμία στον σύλλογο και στον κόσμο του.
Φίλε άκου, σεζόν 95-96, ο Μελισσανιδης μολις έχει πουλήσει στον Τροχανα. Η ομάδα παίζει στη Φιλαδέλφεια με Μπάγιεβιτς προπονητή και απίστευτο ροστερ. Χάνει το πρωτάθλημα λόγω της κατάστασης με τον Ντούσαν. Ξαναπηραμε πρωτάθλημα μετά από 22 χρόνια. Δυστυχώς το ότι η ομάδα είναι μαγαζί γωνία δεν λέει τίποτα. Μακάρι να μην φύγει ο Μελισσανιδης. Δεν ξέρουμε που θα πέσουμε
Συμφωνώ φίλε και να προσθέσω ότι άσχετα με τα δικά μας όνειρα ο Μελισσανίδης κάνει ότι υποσχέθηκε ...
Μανόλο ελπίζω να έχεις το ελεύθερο να εφαρμόσεις για το αγωνιστικό ότι κρίνεις εσύ καλύτερο, γιατί σίγουρα θες το καλό της ομάδας μας και από αγαπη για αυτήν αλλά και για σένα σαν coach.
Θέλουμε παίκτες νικητές με ποδοσφαιρικό εγωισμό και θράσος που να δίνουν το 101% και ας είναι και του 7 που λέει ο λόγος παρά "ποιότητες" που δεν έχουν νεύρο μέσα τους και έχουν ποτιστεί με ηττοπάθεια.
Μανολο οχι αλλο Μανταλο και Λιβαγια στα ακρα μην κανεις τα ιδια λαθη.
Λιβαγια όχι άλλο σκετο. Ούτε στα πλάγια ούτε σέντερ μπακ ούτε τέρμα.
τώρα με την μεταγραφική περίοδο τι παίζει; μέχρι πότε είναι;
Τριχες.... Αν πιστεψω οτι θα κανω τα 100μ σε 9 δευτερα θα γινει?? Δε μπορουν, θελουμε αλλους παικτες, λυπαμαι αλλα θελουμε και ενα καλο προπονητη και ενα λεφτά προεδρο. Απλα τα πραγματα, τα ειναι για να περναει η ωρα
Όλα είναι σχετικά φίλε !
Εμένα ας πούμε το ρεκόρ μου στα 100μ είναι 60 μέτρα ...
Προεδρο εχουμε και καλο προπονητη εχουμε παιχτες ναι συμφωνω και ειδικα αμυντικα εκει ειναι κυριως το φετινο προβλημα της ΑΕΚ χαμηλου επιπεδου παιχτες στην αμυντικη γραμμη.
αν δε ζητήσεις παιχτες και δεν ενισχυθει πραγματικά η ομαδα το πασχα θα ειμαστε με υπηρεσιακο προπονητη για αλλη μια χρονια ηδη εορεπε να εχουμε κανει τουλαχιστον 3 πρωτοκλασάτες μεταγγραφες
Υπηρεσιακός είναι ήδη
Υπάρχουν υποστηρικτές και μη του Μανόλο Χιμένεθ.
Εγώ για παράδειγμα, είμαι!
Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι ο Μανόλο με δυο ματιές αξιολογεί την ομάδα και εντοπίζει το πρόβλημα.
Αυτό έκανε κάθε φορά που ήρθε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επίσης έχει ένα πολύ ωραίο τρόπο να λέει το πρόβλημα (κυρίως στους παίκτες) χωρίς να θίγει και χωρίς να ρίχνει την ψυχολογία τους.
Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά μπορεί να είναι ο τέλειος κάποια δεδομένη στιγμή.
Και τώρα ο Μανόλο είναι ο τέλειος για την ΑΕΚ...
Συμφωνώ έτσι είναι!
Πιστεύω ότι όσοι κάνατε dislike το κάνατε για την τελευταία πρόταση. Δεκτό !
"Υπάρχει κάποιο πλάνο ενίσχυσης: Οι μεγάλες ομάδες έχουν σαν στόχο να κατακτούν τίτλους αυτό πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ. Στο μυαλό μιας μεγάλης ομάδας αυτός είναι ο στόχος. Θα πρέπει να ειναι μια ομάδα που θα βρίσκεται σε διαρκή φάση να ψάχνει τον καλύτερό τρόπο για να βελτιώνεται. Πρέπει να δούμε την αγορά τώρα και την αγορά του καλοκαιριού. Αυτό ειναι θεμα που θα μιλήσει η διοίκηση και ο Κονέ. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες και είναι υποχρέωση μου να φτιάξω μια ομάδα."... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οποίος πιστεύει μετα απο αυτο οτι θα κάνουμε μεταγραφες μέχρι το τέλος του μηνα, να σηκώσει το χερι του!
Αρρώστιες καλησπέρα, ακούστηκε κάτι για Σωκράτη. Ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω;
Κι'εγω που νόμιζα ότι είναι επαγγελματίες...
ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ
Κύριε Χιμένεθ ,τσάμπα χάνεται τον πολύτιμο χρόνο σας ,περιμένωντας από "κάποιους αλλά αρκετούς" αδιάφορους και τουρίστες ,να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Η ΑΕΚ ούτε ευαγές ίδρυμα είναι , ούτε άσυλο ανιάτων.Περιμένωντας να πιστέψουν αυτοί στους εαυτούς τους ,θα ξεπιστέψουν και όσοι θεωρούνται καλοί!!!
Το ολοκαύτωμα θα είναι τότε ολοσχερές !!! Πειραματόζωο η ΑΕΚ δεν είναι!!!! ΚΤΙΣΤΕ ΝΕΑ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!
Μπακάκη, Σβάρνα, Ολιβέιρα, Ινσούα, Λιβάγια κ.λπ. το ακούτε; "Να πιστέψετε στους εαυτούς σας"!
Κι από "μεταγραφική ενίσχυση", αβαβά...
Κουράγιο, αδέρφια.