Αισιόδοξος τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την πρόκριση από τον όμιλο του Τσαμπιονς Λιγκ εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του στο TF1 ο Σίντνει Γκοβού που έδωσε και τις δικές του δικαιολογίες για το κάζο της πρεμιέρας στεκόμενος στην απουσία κόσμου και τον κακό αγωνιστικό χώρο.
«Το γήπεδό μας ήταν σε άσχημη κατάσταση και αναγκαστήκαμε να παίξουμε σε άλλη έδρα. Ενώ όμως παίζαμε εντός έδρας, δεν είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας. Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως έχει περάσει τώρα και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει μία καλή σεζόν».
Για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκοβού είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα το φαβορί για την πρόκριση και την πρώτη θέση. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Από εκεί και πέρα θετικά είναι τα νέα για τον Τζιμπρίλ Σισέ και αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από ότι αρχικά υπολογίζονταν. Όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος επιθετικός θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» ενώ να θυμίσουμε πως το ματς με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική οδεύει προς αναβολή λόγω της ΔΕΘ.
Τέλος στον Παναθηναϊκό δείχνουν προβληματισμένοι για την αμυντική λειτουργία αφού ο Μπουμσόνγκ δεν δείχνει ότι μπορεί να καλύψει το κενό των προηγούμενων χρόνων. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μια κίνηση με τον Ρίβας της Ίντερ να έχει ακουστεί. Στους «νερατζούρι» ο Κολομβιανός δεν υπολογίζεται και ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν δανεικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!