Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ξεκινάνε σήμερα με τον πρωταθλητή να υποδέχεται την Ξάνθη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Σεμπάστιαν Λέτο έκανε λόγο για μια δύσκολη σεζόν που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του λόγω της συμμετοχής σε τρεις διοργανώσεις.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Derby» ο Λέτο τόνισε: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί. Εντάξει έτσι μπορεί να θεωρούνται και η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Να κουβαλούν και αυτοί τον τίτλο, αλλά εγώ μιλάω για εμάς. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, επειδή έχουμε υποχρεώσεις σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε εύκολη αποστολή, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τους δυο τίτλους και να διακριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Όσο για την υπόσχεση που δίνει στους φίλους του Παναθηναϊκού, ο Σεμπάστιαν Λέτο δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξω το ίδιο καλά με την περασμένη σεζόν και πολύ καλύτερα ακόμα. Αισθάνομαι ότι φέτος θα δώσω περισσότερα και είναι ακόμα καλύτερα για εμένα τα πράγματα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!