Λίγο μετά την, εντός έδρας, ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς, από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε στους δημοσιογράφους και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα γεγονότα στο Καπιτώλιο, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.
Αρχικά, ο ηγέτης των Λέικερς αναρωτήθηκε: "Τι θα είχε γίνει εάν ήταν τα παιδιά μου εκείνα που έμπαιναν στο Καπιτώλιο. Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Νομίζω ότι όλοι ξέρουν. Όλοι γνωρίζουν ότι αν είχε γίνει από ανθρώπους του είδους μου την καταιγίδα που θα ακολουθούσε".
Στη συνέχεια, ο Λεμπρόν τόνισε: "Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες ήταν ένας άμεσος συσχετισμός του προέδρου που βρίσκεται στην έδρα αυτή τη στιγμή, των ενεργειών του, των πεποιθήσεών του, των επιθυμιών του. Δεν ενδιαφέρεται για κανέναν εκτός από τον εαυτό του. Για κανέναν άλλον. Δεν ενδιαφέρεται για αυτήν τη χώρα. Δεν ενδιαφέρεται για την οικογένειά του. Δεν ενδιαφέρεται για κανέναν εκτός από τον εαυτό του. Εμείς δεν παίρνουν τίποτα πίσω από την χώρα, παρά μόνο ένα χαστούκι στο πρόσωπο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
