Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήθελε πολύ στην ΑΕΚ τον Βαγγέλη Μόρα. Εν τέλει ο 29χρονος Ελληνας στόπερ δεν επέστρεψε στην Ενωση μια και η Μπολόνια ζητούσε πολλά και δεν είχε διάθεση να πουλήσει τον παίκτη. Ετσι, η ΑΕΚ στράφηκε στους Κριστιάν Νασούτι και Μάρτιν Γίρανεκ. Ο Σέρβος προπονητής εξ’ αρχής είχε προκρίνει την περίπτωση του Αργεντίνου αμυντικού. Ο Μπάγεβιτς από προσωπικές του πηγές στην Θεσσαλονίκη και τον Αρη είχε μάθει για τον χαρακτήρα του Νασούτι, αφού για την ποδοσφαιρική του αξία είχε και ο ίδιος άποψη (τέσσερις φορές αντιμετώπισε η ΑΕΚ τον Αρη, ενώ τον είχε δει και σε άλλα παιχνίδια της πρώην ομάδας του) και είχε δώσει το "ΟΚ".
Ακουσε να λένε για τον Νασούτι ότι δεν δημιούργησε πότε και σε κανένα θέμα πρόβλημα και ότι πάντα ήταν επαγγελματίας σε όλα του. Έτσι, προκρίθηκε έναντι του «άγνωστου» Γίρανεκ που δεν είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον Νασούτι που την περσινή χρονιά έκανε πολύ καλή χρονιά και προσαρμόστηκε άμεσα. Ο Μπάγεβιτς έμαθε ότι η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Νασούτι και ικανοποιήθηκε πολύ μια και βλέπει ότι το κενό του Μαϊστόροβιτς αν και πέρασαν κάποιες μέρες καλύφθηκε με έναν παίκτη που θα μπει άμεσα στην ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
SENARIO GIA AEKTZIDIKO TROPO SKEPSHS.O MORAS TOY XRONOY ERXETAI ELEYTEROS AN THELEI .AN TO PAIDI AYTO PIASEI POY OLOI OI NORMAL AEKTZIDES THELOYME PERA APO TIS KOTSANES POY GRAFOYME OS EPI TO PLEISTON EPEIDH BLEPOYME ADIAFOROYS , KAI AFRAGOYS METOXOYS,GIATI NA MH GINEI DIAPRAGMATEYSH TOY XRONOY.ANAMONH LOIPON .AN BOROUSAN NA KATALABOYN OI PAIKTES OTI AYRIO THA PREPEI NA TOYLAXISTON NA TREXOYN POLY .O LOGOS APLOS OLA EINAI KREMODE APO MIA KLOSTH .AS TA DOSOYN OLA OSTE H KLOSTH NA GINEI SPAGGOS ,KAI O SPAGGOS SKOINI.
PROS ANTREAS 365 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤ'ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31-08-2010 ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ .
Μέσα είσαι...
prws atreas21:pou to ksereis aderfe??to akouses??
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365 : ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΤΖΕΡ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΖΕΡ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΜΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΥΝΤΡΑ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ
STA OIKONOMIKA EPIPEDA THS AEK200.000-300.000. MEXRI EDO OLA KALA .EINAI ETOIMOPOLEMOS ?BOREI KATA TA TELH SEMPTEMBRIOY NA PAIXEI AN EINAI ANAGH OR THELEI KANA DYMHNO PROETOIMASIA?MHPOS TO AEK 365GR BOREI NA MAS PEI PARAKALO?
telos oi metagrafes .
@ aek365 Είστε σίγουροι για το ρεπορτάζ ή θα δούμε πάλι εκεί κατά το Νοέμβρη δηλώσεις του στυλ ότι δεν ήταν δικές του επιλογές οι μεταγραφές;
Προς αεκ365: μπορείτε να μας πείτε τι γίνεται με τον stepanovic ? Γιατί φένεται πολύ καλός παίκτης και θα ήταν κρίμα να τον χάσουμε