Τα 32 του χρόνια κλείνει σήμερα ο 'Ελντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από την ισπανική Λας Πάλμας και αποτέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018. Εχει φορέσει 84 φορές την κιτρινόμαυρη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πετύχει τρία γκολ.
Χρόνια πολλά από την κιτριμόναυρη οικογένεια, με υγεία και κάθε επιτυχία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Χρόνια πολλά Ελντερ!! Μακάρι να ξαναγίνει ο παίκτης που ήταν πριν τις εγχειρήσεις. Χτες σώθηκε με το πείσμα και πάθος που έχει. Γνωρίζει μπάλα αλλά μετά τον τραυματισμό είναι ένας άλλος Λόπεζ.
Διωξτε τον απο την ομαδα ρε
Φίλε θέλω να σου υπενθυμίσω ότι είναι ένας παίκτης τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, ότι μπορεί το κάνει. Στην ΑΕΚ έχει σακατεψει τα πόδια του και χθες τα πήγε σχετικά καλά, έτρεξε πολύ. Θέλω να καταλήξω στο ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος τα δίνει όλα, ότι μπορεί το κάνει, σε αντίθεση με άλλους που περπατάνε και οπότε θέλουν παίζουν και οπότε δεν θέλουν δεν παίζουν
Χρόνια του πολλά όπως και να χει!Αυτά μας κατάστρεψαν στην ΑΕΚ...κατ’αρχάς δεν σακατεύτηκε για την ΑΕΚ αλλά γιατί είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.Δεύτερον το ότι κάνει ότι μπορεί δεν είναι αρκετό,αν ήταν έτσι θα παίρναν εμένα και σένα να παίξουμε που σίγουρα θα δίναμε και την ψυχή μας.Κακός παίκτης,με τίποτα βασικό αριστερό μπακ της ΑΕΚ που θελουμε εγώ και συ!
Ε οχι φιλε δεν μου φτανει το οτι μπορει το κανει.Ειναι 4 χρονια στην ομαδα αλλα οχι τσαμπα πληρωνεται με χρηματα που πολλοι δεν θα τα δουμε ποτε ειναι κι αυτος μερος του προβληματος που εχει η ΑΕΚ και ας παει στο καλο.
Για πάγκο δεν είναι άσχημος. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα έχει και κάποιον για βασικό η ομάδα κ όχι τον Ινσούα.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!ΜΑΝΟΛΟ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΤΑΊ!