Σάλος έχει προκληθεί με μια κλήρωση που διενεργήθηκε σε διαγωνισμό της χριστουγεννιάτικης εκπομπής του Mega με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στον οποίο το δώρο ήταν ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, ύστερα από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πολλοί υποστήριξαν ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος με αποτέλεσμα το κανάλι να αναγκαστεί να απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε στο Instagramμια φωτογραφία της με τον νικητή. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο νικητής είναι εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με αποτέλεσμα πολλοί να υποστηρίζουν ότι το γεγονός δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Πολλά ήταν και τα σχόλια που έγιναν στη σχετική ανάρτηση της αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να τα διαγράψει.
Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από το MEGA στην οποία αναφέρεται:
«Η διαδικασία της συμμετοχής στον διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Χριστουγεννιάτικου Εορταστικού Προγράμματος με τον τίτλο "Χριστούγεννα με την Νατάσα στο Mega" και η σχετική κλήρωση της 28.12.20 για την ανάδειξη του νικητή έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου Πειραιά Κας Ζωής Βενίτη σύμφωνα με τους σχετικούς δημοσιοποιημένους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και με απόλυτη διαφάνεια.
Αναφορικά με τον κ.Τάσο Φουντή η εταιρεία στην οποία εργάζεται δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον όμιλο Συγγελίδη που έδωσε το συγκεκριμένο έπαθλο για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Η συμβολαιογράφος κα. Ζωή Βενίτη είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να αποταθείτε για οποιαδήποτε περαιτέρω τυχόν διευκρίνιση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Επο πέρασαν το mega
μπήκα να σχολιάσω αλλά βλέπω με προλάβατε πολλοί!!!!!!!
προσωπικά περισσότερο θα εμπιστευόμουν κλήρωση από κανάλι του Αλ Καπόνε.........
Η συμβολαιογράφος Πειραιά λένε.......άντε με.το βρωμοκαναλο
Καπου εκει στην κληρωση ηταν κι ο Αλεξανδρης. Επειδη δεν ειχαν σφουγγαρισει καλα και ειχαν μεινει νερα, γλυστραει ο Αλεκος, πεφτει κατω και μεσα απ' το κοινο πεταγεται ο Σπαθας και σφυριζει πεναλτι.
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ MEGA ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΡΝΙΤΙΚΑ .ΕΝΟΟΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΕΣΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΣΑΣ---- ΩΡΑΙΑ .... MEGA ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Αν τρολάρεις οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι πολύ καλός! Κόντεψες να πείσεις και μένα πως είσαι ο Πέτρος Μπούτος (διευθυντής προγράμματος του MEGA...
Στημενη η κληρωση απο μονη της. Το Μεγκα δεν εχει καμμια σχεση
Έλα ρε συ... Είπα και εγώ στημένο... Εφ΄όσον είναι υπεύθυνη η συμβολαιογράφος κα. Ζωή Βενίτη έληξε το θέμα. Όποιος επιμένει είναι κακόπιστος.
Ουστ παλιό λαμόγια.
Μέγκα ξεφτίλες μια ζωη
Ούτε εκεί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο πρόεδρος!!!!
Ρε τόν φαταούλλλλ, άμα ξέρεις από μπηζνα έτσι είναι !!!!
Πω ρε μαγκα μου,δεν μπορουν ουτε κληρωση να κανουν χωρις να μπουν στον πειρασμο να τη στησουν και αυτη! ΓΑΥΡΟΙ λεμε, ο,τι χειροτερο εχει βγαλει η ανθρωποτητα συσσωρευμενο σε μια οπαδικη μεριδα.
Αποκλείεται! Ό,τι σας λέω!
Υπομονή! Μέχρι την επόμενη σικέ κλήρωση θα έχει παραγραφεί κι αυτό...
Σιγά τώρα το κανάλι του Μαρινάκη να ξέρει να κάνει στημένα πράγματα...απαπαπα
Φωτιά να πέσει να μας κάψει...