Quantcast
0 ΣΧΟΛΙΑ

Ψαρόπουλος για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ: Αστείο το ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινή απόφαση-Φάνηκε με την επιλογή του αρχιδιαιτητή πόσο κράτησε

«Οι τέσσερις μεγάλοι δεν θα τα βρουν ποτέ», συμπλήρωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος, με συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν μπορεί να υπάρξει πρόεδρος της αποδοχής των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο και τον 'πόλεμο' ανακοινώσεων μεταξύ ομάδων: Αν δει κανείς τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών και όχι μόνο, θα αντιληφθεί ότι δεν πάμε καλά. Ένας σωστός φίλαθλος ή κάποιος που υπηρετεί το ποδόσφαιρο θεωρώ πως ακούγοντας αυτά που καταμαρτυρούν οι σύλλογοι με ανακοινώσεις ο ένας κατά του άλλου, με πράγματα που άπτονται πλέον της ποινικής δικαιοσύνης, ειλικρινά πιστεύω ότι θλίβεται, απογοητεύεται και νομίζω ότι πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως τέτοιες συμπεριφορές πάνε το ποδόσφαιρο πίσω, το οποίο σαν προϊόν δεν έχει πλέον την αξία που οι ίδιες οι ομάδες που το παράγουν θα ήθελαν, για να το πουλήσουν, γιατί είναι οικονομικός συνεταιρισμός. Πιστεύω θέλουν να πουλήσουν ένα σωστό, υγιές προϊόν. Με όλα αυτά όμως, το προϊόν υποβαθμίζεται, απογοητεύει τον σωστό φίλαθλο της χώρας.

Νομίζω πρέπει να αντιληφθούν οι πάντες ότι αυτή τη στιγμή οι διοικούντες, τα σωματεία είναι εκείνοι οι οποίοι εκφράζουν τις απόψεις ιστορικών σωματείων, τα οποία έχουν δώσει μεγάλες επιτυχίες στους φιλάθλους τους για να χαρούν, αλλά και στη χώρα μας και είναι λυπηρό όλη αυτή η τεράστια ιστορία να συνθλίβεται εξαιτίας κάποιων τέτοιων συμπεριφορών.

Φτάσαμε σε σημείο ενώ είμαστε λυπημένοι που δεν βλέπουμε λόγω κορονοϊού φιλάθλους στα γήπεδα, να υπάρχουν κάποιοι που να λένε ευτυχώς που δεν υπάρχουν φίλαθλοι γιατί μετά από τις αντιδράσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα σωματεία, ανακοινώσεις οι οποίες είναι πολύ επικίνδυνες και αν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να πορευθούν.

Για τον πρόεδρο κοινής αποδοχής: Για μένα είναι λάθος να ψάχνουμε να βρούμε άκρη μεταξύ των ισχυρών σωματείων. Τι θα πει πρέπει να μιλήσουν οι τέσσερις και να μας πουν ποιον θέλουν αρχιδιαιτητή; Τώρα θα μας πουν ποιον θέλουν πρόεδρο στην ΕΠΟ και ποια Εκτελεστική Επιτροπή. Υπάρχουν άλλες δέκα ομάδες στην πρώτη κατηγορία και ακόμα περισσότερες στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν λόγο, αλλά δεν τις βλέπω και να αντιδρούν.

Εγώ θεωρώ αστείο πια το ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινή συναινέσει απόφαση, γιατί φάνηκε με την επιλογή του αρχιδιαιτητή πόσο κράτησε. Για το ένα σωματείο κράτησε μία εβδομάδα, για το άλλο κράτησε δύο μήνες και τα δύο σωματεία έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί, αφού υπάρχει αυτός ο ισχυρός ανταγωνισμός, που δυστυχώς πολλές φορές εκτρέπεται από την τροχιά που πρέπει να πηγαίνει. Δεν μπορεί να βρεθεί άκρη, αλλά επαναλαμβάνω δεν πρέπει να ψάχνουμε μόνο ανάμεσα σε τέσσερα σωματεία.

Υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν λεφτά και για τα άλλα σωματεία, θέλουν το προϊόν τους να είναι καλό για να το πουλήσουν όσο πιο ακριβά γίνεται για να έχουν έσοδα και πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι οι ίδιοι υποβαθμίζουν με όλα αυτά που κάνουν και δηλώνουν το προϊόν τους.Θέλει μία συλλογική προσπάθεια. Δεν  πρέπει να λέμε να τα βρουν οι τέσσερις και σώθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να τα βρουν ποτέ. 

Για τον κ. Αυγενάκη, τον πρόεδρο κοινής αποδοχής και το όριο ηλικίας για τον πρόεδρο της ΕΠΟ: Είμαστε στην ίδια παράταξη με τον κύριο Αυγενάκη. Αρκετά μέλη των Ενώσεων που θέλουν να εκλεγούν και στην ΕΠΟ και ανήκουν στην ίδια παράταξη, έχουν βιογραφικά πολύ βαρύτερα του κυρίου Αυγενάκη και όφειλε να τα σεβαστεί. Σεβασμό μέχρι τώρα και για να πάρει κανείς άποψη από εμάς δεν ζήτησε. Αυτό σημαίνει πως κάποιοι άλλοι δίνουν τις απόψεις τους στον Υπουργό και εκείνος αποφασίζει τι θα κάνει. Να έρθει και να μας πει παρεμβαίνω στις εκλογές της ΕΠΟ και ψάχνω να βρω πρόεδρο κοινής αποδοχής; Μόνο αυτό πιστεύω πρέπει να κάνει τον κύριο Αυγενάκη να ζητήσει συγγνώμη από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να πει ότι ήταν μία ατυχής έκφραση.

Δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ εγώ που υπηρετώ το ποδόσφαιρο, και όλοι όσοι το υπηρετούν, να ακούω αυτήν την αντιδημοκρατική ωμή παρέμβαση της κυβερνήσεως σε εκλογές ενός οργάνου που διοικεί το ποδόσφαιρο. Αν γινόταν σε άλλη χώρα αυτό πιστεύω ο Υπουργός θα είχε ήδη φύγει. Κανείς άλλος δεν έχει πει πως θέλει πρόεδρο κοινής αποδοχής και θα τον βρει εκείνος. Δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ FIFA και Πολιτείας. Είναι καθαρά άποψη της κυβέρνησης, να παρέμβει στις εκλογές, είτε βάζοντας, αυτό που εγώ θεωρώ αντισυνταγματικό, όρια ηλικίας, όπου δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας εβδομηντάρης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος ΕΠΟ, ΣΕΓΑΣ ή οπουδήποτε έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος στα 88 και στα 90.

Για το αν θα προλάβει να εκλεγεί: Το θέμα δεν είναι αν θα προλάβω να εκλεγώ εγώ ή όχι. Το θέμα είναι πως ό,τι ψηφίζεται τώρα θα υπάρχει, και είναι παρεμβάσεις. Όσον αφορά εμένα, μάλλον δεν τα διαβάζουν και δεν τα ερμηνεύουν σωστά αυτά που πρέπει.

Δεν λέω τίποτα άλλο, κάτι ξέρω. 

Για την ΕΠΟ: Είναι ουσιαστικά ακέφαλη εδώ και μήνες λόγω της διαρκούς προεκλογικής περιόδου ενώ η παρουσία της FIFA είναι ισχνή.


44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ

 

 

29/04 - 21:09
Αυτοκτονία και αποκλεισμός για την ΑΕΚ!
the_teacher - 09/05 - 18:19
---Άντε παρατήστε μας πια ρε. Όλοι σας. Από Μελισσανιδη μέχρι τον τελευταίο παίχτη. Έχουμε φτάσει στο σημείο να αποκλειόμαστε και να αισθανόμαστε ανακούφιση, επειδή δε θα γίνουμε ρεζίλι στον τελικό. Αυτή η ΑΕΚ είναι μια ντροπή για την Ιστορία της και αυτοί που τη σχεδίασαν χρωστάνε ένα συγγνώμη. Συγγνώμη που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και που έφτασαν με τα εγκλήματα τους την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο ντροπής. Όλοι όσοι είστε κοντά στην ΑΕΚ μάς οφείλετε μια συγγνώμη. Γιατί άλλος ανεχτηκε κι άλλος αποδέχτηκε σιωπηλά όλα αυτά τα εγκλήματα. Τις παλινωδίες με τους κουμπαραδες, τους παίχτες από τα πανέρια που βαφτίζονταν παιχταράδες, τους Καρντόσο, τη μιζέρια, τις αρλούμπες για την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ. Η ΑΕΚ έχει χάσει τα πάντα. Την ψυχή της, την ταυτότητά της, τη διαχρονική της ποιότητα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πηγαίνει κι έρχεται από γήπεδο σε γήπεδο σαν θίασος ποικιλιων, με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, ατάλαντη και βαρετή. Μια ομάδα με αρχηγό που είναι η σημαία αυτής της νοοτροπίας. Μια ομάδα-νεκροταφείο ταλέντου και φιλοδοξιας. Να τη χαίρονται όσοι την κατάντησαν έτσι. Να τη βλέπουν, να την καμαρώνουν. Ντροπή σε όλους σας.
05/05 - 19:27
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
DF1972 - 10/05 - 11:31
---Τ Ε Λ Ο Σ! Ως εδώ... Ο γιος μου λέει "πάλι τα ίδια ρε μπαμπά;", η κόρη μου γελάει με τις αντιδράσεις μου, η γυναίκα μου λέει: "δεν βάζεις καλύτερα Μέλισσες και Survivor, μην μου πάθεις τίποτα, έχεις ανεβάσει πίεση"... Ε, λοιπόν Μέλισσες και Survivor!!! Ουστ ξεφτιλισμένοι, ντροπή σας που κατάντησατε την ΑΕΚαρα ΜΑΣ. Δική μας είναι η ΑΕΚ ρε ξεφτίλες! Ουστ από εδώ!!!
05/05 - 23:49
Διάλυση σε ένα τρίλεπτο για την ΑΕΚ
Φοίνικας - 06/05 - 21:40
---Η ιστορία και το DNA της ΑΕΚ δεν αλλοιώνονται μόνο επειδή μια χρονιά βρέθηκε διοικητικά και ιδιοκτησιακά παρατημένη, λεηλατημενη, χρόνια κατακρεουργημενη, ουσιαστικά αφραγκη και χρεοκοπημενη, χωρίς δικαίωμα μεταγραφών και με παιχτακια σαν τον Σιαλμα να κάνουν προσφυγή και να μένουν ελεύθεροι με αποτέλεσμα να πολεμα και να δίνει μια άνιση μάχη απέναντι σε διαιτητικές σφαγες και παραρτήματα του δυνάστη που τελικά οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας μας.Η ιστορία και το DNA της ΑΕΚ αλλοιώνονται αγρίως τα τελευταία 3 χρόνια, όταν δεν μαζεύει βαθμό σε ευρωπαϊκό όμιλο (γιατί κάποιος αποφάσισε να κάνει τα λεφτά της ομάδας κουμπαρα και να πάει να παίξει με χαφ τον Αλεφ και τον Μοραν και εξτρεμ τον Ντελετιτς και τον Κλωναριδη), όταν χάνει 4 σερί τελικούς κυπέλλου, τους 3 μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο, όταν μένει εκτός τίτλου από τον Νοέμβρη, όταν παλεύει μεταξύ 3ης και 5ης θέσης με 35 βαθμούς διαφορά από την κορυφη, όταν σε μέσα σε 6 χρόνια έχει μαζέψει 3 τριαρες, 2 τεσσαρες και 1 εντός έδρας πεντάρα από τον γαυρο χωρίς να έχει ανταποδώσει μια φορά, όταν σε 33 συνεχόμενους αγώνες με ΟΣΦΠ, Παοκ και Παο έχει μόνο 3 νίκες και ένα σωρό ήττες λες και είναι ο Λεβαδειακος, όταν έχει γίνει πελάτης του χειρότερου παοκ των τελευταίων 5 χρόνων και χάνει 4 φορές από εκείνον μέσα σε ένα μήνα, όταν κοντεύει να φάει μισή κατοστάδα γκολ σε ένα πρωτάθλημα, και πόσα ακόμα επιμέρους που πραγματικά υποβιβαζουν αυτά τα τεράστια τρία γράμματα. Γιατί καμιά φορά αυτοί οι "υποβιβασμοι" και κυρίως η ανοχή που δείχνουμε σε αυτούς είναι πιο επικίνδυνοι κι από έναν κυριολεκτικο υποβιβασμό σε μικρότερη κατηγορία.Το μεγαλύτερο κακό που μας έκανε εκείνο το ρημάδι το 2013, είναι ότι μας έκανε "και μη χειροτεράκηδες". Αφού η ομάδα δεν χρωστάει και δεν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία, όσες πικρές και να τρώμε, έχουμε κάποιους που στην πρώτη κριτική που θα ασκηθεί στην διοίκηση θα σου πουν "α ρε Αδαμιδοθανοπολους που θέλετε". Φτάσαμε στο σημείο να διαβάζουμε ότι ο Μελισσανίδης σκεφτεται να φύγει επειδή ανήρτησε ένα πανό διαμαρτυρίας η Original για το οποίο είχε απόλυτα δίκιο, και το 85% των σχολίων να καταφερονται κατά της Original με τρόμο να μην στεναχωρηθει ο Μελ. Αν είναι δυνατόν.Συνεπώς? Ας κοιτάξουμε την μάπα μας στον καθρέφτη και θα δούμε ένα κομμάτι του προβλήματος. Εμείς οι ίδιοι ρίξαμε χαμηλά τον πηχυ και εμείς οι ίδιοι γίναμε ανεκτικοι στην παταγώδη αποτυχία. Πως γυρνάει αυτό τώρα μάγκες μου? Πως? Με την νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί την τελευταία 3ετια και κυρίως την ακαμπτη πολιτική του Μελ δεν γυρνάει. Με πονάει πολύ, αλλά αλήθεια δεν ξέρω πως γυρνάει αυτό το πράγμα έχοντας δει πλέον για τα καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο πρόεδρος.Ένα τελευταίο που το νιώθω πολύ βαρύ μέσα μου. Κρίμα ρε πρόεδρε να μας βγάζεις ξινό από την μύτη το σπίτι μας, την γηπεδαρα μας που μετά από τόσα χρόνια λαχταρουμε να μπούμε μέσα. Είναι εντελώς χειριστικο και συναισθηματικά εκβιαστικο, όλα αυτά τα χρονια η ιστορική κατρακύλα της ομάδας μας να γίνεται (σιωπηρά ή και φωναχτά) στο όνομα της επιστροφής στο σπίτι.
05/05 - 19:27
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
aekarrwsteia - 10/05 - 11:31
---Το γηπεδο χτιζεται, η ΑΕΚ γκρεμίζεται.
05/05 - 19:27
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Valderama - 06/05 - 15:39
---ελπίζωντας λόγο μαζοχισμού στην ανατροπή θα πω το εξής. όσα γήπεδα, όσα προπονητήρια, αυτό που έχω ζήσει μετα το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα επί κορωνοιού με την ΑΕΚ δεν το συγχωρώ από κανέναν ευεργέτη - επενδυτή ή όπως θέλει να λέγεται. Να πανε όλοι τους στην ευχή του θεού και να μη τους ξανακούσω μου έχουν καταστρέψει την υγεία μου...η πιο μαύρη σελίδα έιναι που ζούμε ΝΤΡΟΠΗ!