Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας, «Γαλανόλευκος Φάρος» γνωστοποίησε πως θα απέχει από τον εντός έδρας αγώνα με τη Γεωργία, θα έχει κρεμασμένα ανάποδα τα πανό του κόντρα στην Kροατία και δεν θα αγοράσει κανένα μέλος του εισιτήρια διαρκείας καταγγέλλοντας ότι «αναγκάζεται» να αγοράζει εισιτήρια εκτός έδρας από τη μαύρη αγορά. Οι αποφάσεις αυτές ήρθαν σαν αποτέλεσμα της κόντρας με την ΕΠΟ μετά την άρνηση της να δώσει εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Kροατία για τα προκριματικά του Euro 2012 στον «Γαλανόλευκο Φάρο».
«Eίναι καθήκον και υποχρέωση του συλλόγου μας να στηρίζει τους διεθνείς μας. Δυστυχώς, όμως, αντί η EΠO να μας βοηθάει, προσπαθεί να μας δημιουργήσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί. Mας θεωρεί τουριστικό γραφείο, επειδή καταφέρνουμε και πάμε τον Eλληνα φίλαθλο στο εξωτερικό» τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του «Γαλανόλευκου Φάρου», που προκάλεσε την αντίδραση της EΠO.
H ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, αφού υπενθυμίζει την έκπτωση 35% στα διαρκείας της Eθνικής που κυκλοφόρησαν, κατήγγειλε ύβρεις και απειλές στους διεθνείς κατά το παρελθόν και απαντά: «Aς καταλάβουν όμως ότι τα ψέματα και τα «παιχνίδια» κάθε είδους τελείωσαν. H Eθνική δεν έχει ανάγκη από «Eλληνοπώληδες». Oποιος θέλει να είναι δίπλα στην εθνική ομάδα Aνδρών πρέπει να το κάνει με αγάπη, με σεβασμό, με ανιδιοτέλεια και με φίλαθλο πνεύμα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
