Προς ολοκλήρωση -με πολύ καλές πιθανότητες για happy end- οδεύει το θέμα του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι υπάρχει πίεση από την «Ένωση» στον Κροάτη ν’ απαντήσει στην πρόταση για τετραετές συμβόλαιο με περίπου 4 εκατ. ευρώ συνολικές αποδοχές.
Σημείωσε λοιπόν ότι αυτό ενδεχομένως να γίνει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τη διάθεση που δείχνει ο παίκτης να δημιουργεί αισιοδοξία ότι τελικά θα μείνει.
Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι υπάρχουν δυο εκδοχές για τη διάταξη (4-3-3 ή 4-2-3-1) και εκτίμησε ότι ο Τσιγκρίνσκι θα πιεστεί (έστω και κάνοντας παυσίπονη ένεση) να ξεκινήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δε το συζητάμε 4_3_3 τριάδα στο κέντρο και πίεση από ψηλά.Δεν έχουμε άμυνα τέλος.Απο εκεί και πέρα διαμορφώνετε αναλόγως πως θα πάει το ματς
Δε το συζητάμε 4_3_3 τριάδα στο κέντρο και πίεση από ψηλά.Δεν έχουμε άμυνα τέλος.Απο εκεί και πέρα διαμορφώνετε αναλόγως πως θα πάει το ματς
Λοιπόν 352-.τερμα ο Χνιντ λόγο ύψους. Λυμπερο ο μανταλος για να οργανώνει την άμυνα. Μπροστά του Καρίμ Ολιβέιρα. Αριστερά λιβαι όλη τη πλευρά.δεξια τανκοβιτς. Στα χαφ λιβαγια Αλμπάνης. Δεκαρι ο σβαρνας και μπροστά Αθανασιάδης τσιτωντας. Θα τους μπερδέψουμε όλους και θα τους πάρουμε φαλάγγι.
Αν θελει η ΠΑΕ να δει που εφτασε η φετινη ΑΕΚ να δει τα σχόλια εδω καθε φορα για πιθανή 11αδα. Οτι μα οτι και να γραψεις τα dislike ειναι περισσότερα.
Το οδυνηρό ειναι οτι φτασαμε το 80% κ πλέον των φιλων της ΑΕΚ, να πλασαρουμε συνθεσεις 11αδας πράγμα που δειχνει περίτρανα την ανυπαρξια κ ανικανοτητα του κοουτς!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Κ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!
Εγώ λέω δεξί μπακ να βάλει Γαλανό και κράξτε όσο θέλετε. Και ο Χνιντ να μονιμοποιηθει δίπλα στον Νεντε. Και εάν δεν κάνει τον στέλνουμε το καλοκαίρι.
Ειλικρινά στο σημείο που έχει φτάσει η ομάδα αν δεν ήταν το παιχνίδι με τον γαύρο θα έκανα αλχημείες στην 11αδα. Πρώτα θα δοκίμαζα σακχοφ στόπερ στη θέση Τσιγκρισκι, θα δοκίμαζα Γαλανό δεξί μπακ ή Σιμανσκι αν είχε πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του, σίγουρα θα δοκίμαζα Λιβαγια 10αρι και Μανταλο 8αρι με ένα τρεχαντιρι διπλα του και όχι σακχοφ ή Κριστισιτς, εκεί ομως που έχω απογοητευτεί πλήρως και δεν θα έχω κάποια επιλογή είναι στο τέρμα, Τσιντοτας τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταίους μήνες δείχνει παλαίμαχος δυστυχώς, πέφτει αργά,καμια επικοινωνία, αντανακλαστικά μηδεν, εμπιστοσύνη στον εαυτό του καμία, δεν δίνει καμια οδηγία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και φυσικά αν και δεν το είχε ποτέ του δεν είναι aggressive τερματοφύλακας, θα μου πείτε ήταν ο Μπαρκας; Οχι ούτε αυτός ήταν αλλα είχε τα υπόλοιπα.
Φοβάμαι πολύ για αυριο.....
Θυμάστε το 2004 μια χρονιά μνημονίου για την Αεκ που ειχε μπατζετ επιβίωσης? Να σας φτιαξω 1 λεπτο μια ενδεκαδα?
τοροβιτς κτλ που την θεωρουσαμε ανάξια της ιστοριας της
Χιωτης Τζωρτζοπουλος Κωστενωγλου Μπρουνο Αλβες Γεωργεας (αφηνω Μορα Κοντη εξω) Ασονσαου Κατσουρανης Ιβιτς (αφηνω Πετκοφ Ρουσεφ εξω) Σεζαρ Σουαρες Λυμπεροπουλος (αφηνω Καπανταη εξω)
Ετσι για να δουμε ποσο εχει πεσει το Ελληνικό ποδοσφαιρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να μην παω στην Αεκ του Σκοκο,Μπλανκο,Μαισ
Δεν ξέρω να φτιάχνω ενδεκάδες, θα πω όμως ποιοί δεν πρέπει να παίξουν αύριο ούτε λεπτό:
Μπακάκης, Σβάρνας, Μάνταλος, Τσιντώτας και Χνίντ.
Εάν δεν παίξει ο Σβάρνας και ο Χνίντ ενώ είναι Τραυματίας ο Τσίγκρι, τι προτείνεις στα στόπερ ;
Νέντε Λάτσι;
Νέντε Ινσούα;
Νέντε Λόπες ;
Νέντε Νέντε ;
Το κόμπλεξ ορισμένων με τον Μάνταλο είναι απίστευτο!!! Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα
Μακάρι να ήταν κόμπλεξ. Το σχόλιο δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρική αξία...
Τσιντωταε γιατί έχει ρυθμό ο μόνος λόγος που τον προτιμώ.
Τσιγκρι με Νεντε γιατί είναι οι πιο σταθεροί αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους .
Στα μπακ θα επέλεγα Μιται γιατί έχει το μομεντουμ αν και αυτό κάποιες φορές λογο άπειριας το πληρώνεις ,αλλά οι άλλοι δε βλέπονται ..+ Σιμανσκι οι άλλοι είναι και οι 3 χάλια.
Στο κέντρο τώρα δύσκολο αλλά θα επέλεγα Σιμοες + Σακχοφ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
10αρι Λιβαγια
Αριστερά Μανταλο για να βοηθάει και στο κέντρο
Δεξιά Λίβαι γιατί θα τους κάνει γιογιο όλους.
Και μπροστά μόνο Καριμ βλέπω.
Κρατάς για αλλαγές Βασιλαντονοπουλο, Χνιντ, λοπεζ, κριστισιτς, Αλμπάνη,ολιβειρα, Μαχαιρά.
Υ.γ τους χτυπάς από τη μεριά του Χολέβας μπαζουνε όπως εμείς...
Χριστουγενιάτικο δέντρο που είναι και επίκερο.
4-3-2-1
Τσιντώτας
Ινσούα Νέντε Σβάρνας Παουλίνιο (αναγκασικά)
Κρίστισιτς Σιμόες Γαλανό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μάνταλος Τάνκοβιτς
Ολιβέιρα (να φάει το ξύλο)
Να υπάρχουν αλλαγές με ουσία Λιβάγια Καρίμ Λιβάι
Ναι...να μην ξεχασουμε τον ταχυτατο Λιβαγια σαν αριστερο εξτρεμ..μιας και αυτη ειναι η θεση του και δεν εχουμε αλλους..γιατι ο προεδρος δεν εκανε μεταγραφες..
Eιπε οντως Μπακακη ακουσα καλα ετσι??
Ρε εσεις εδω ξανακουσα το ονομα Σβαρνας σε αθλητικη εκπομπη
4 2 3 1 Τσιντωτας-Μιται Νεντε Χνιντ Παολινιο - Σιμοες Γαλανοπουλος- Λιβαγια Μανταλος Γκαρσία- Ανσαριφαντ (Σιμανσκι,Ολιβειρα, Μαχαιρας,Τανκοβιτς) αλλαγές. Σακχοφ πρέπει να ξεκουραστεί λιγο ετσι δειχνει στα τελευταία ματς αλλιως θα τον εβαζα σιγουρα.
Ακουσα μεχρι το αν δεν μπορει ο Τσιγκρινσκι βλεπω τον Σβαρνα.. μέχρι να το κλείσω δεν πρόλαβα να μην ακουσω το λογικο.. δυστυχως το άκουσα και βρίσκομαι σε μετατραυματικο τι να κάνω βοηθήστε με
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΑΕΚ πρεπει να κατεβει με 4-3-3
Τσιντωτας
Παουλινιο- Νεντε - Σβαρνα- Μιται
Σιμοες στο 6
Μανταλος- Κριστισιτς στο 8... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γκαρσιαδεξια Τανκβιτς αριστερα
Καριμ κορυφη
Η πμαδα θα εχει καλυτερη αμυντικη συνοχη με ενα γνησιο εξαρι και 2 οκταρια
Το 433 είναι το πιθανό σενάριο για τον λόγο ότι θα χρειαστεί χαφ για να μαζέψει την άμυνα μας και να φέρει πίεση μπροστά. Σακχοφ Σιμόες και Γαλανόπουλος στο κέντρο. Στην άμυνα Τσιγκρίνσκη με Νέντε. Στα μπακ τον μόνο που θα ήθελα είναι άριστο τον Μιτάι και ας είναι άπειρος. Δεξιά ο Θεός βοηθός. Στην επίθεση κορυφή Καριμ και Γκαρσία με Τάνγκο. Αν με ρωτήσεις ποιός θα οργανώσει παιχνίδι νομίζω ότι τε εξτρέμ μας μπορούν να κάνουν την ζημιά. Αν θα άλλαζα κάτι είναι μόνο ο Σιμόες με Μάνταλο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καλό μας κουράγιο.
Συγγνώμη Κετσε , αλλά αν όντως σκέφτεται ο Carrera να ξεκινήσει τον Μπακάκη δεξί μπακ και τούς Livaja ή Μάνταλο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, το παιχνίδι έχει χαθεί πριν ακόμα ξεκινήσει. Όσο θα πηγαίνουμε αντίθετα με την λογική του ποδοσφαίρου , τόσο το ίδιο το άθλημα θα μας τιμωρεί...
4 2 3 1 με τσιντωτα.. Νεντε.. Τσιγκρι ακόμα κ με χάπια ντουζίνα.. Βασιλ. Δεξιά.. Ινσουα λόγο Άμυνας. Σιμοες σακχοφ.. Μανταλος μπροστά.. δεξιά Γκαρσία.. Μπροστά καριμ. Κ δεξιά............ Προτιμώ τανκοβιτσ. Ασε το 4 3 3 εκεί χρειάζεσαι 2 Γκαρσία.
Κοντα ειμαστε σε αυτα που σκεφτομαι. Ισως δεν εβαζα Insua γιατι ειναι σε τραγικη κατασταση και εβαζα Mitaj. Ισως και Γαλανοπουλο στην θεση του Simoes. Στα υπολοιπα 100%...
Γιαυτο φτασαμε ως εδω ..εχεις τανκοβιτς γκαρσια σαν εξτρεμ μετα απο τοσα χρονια και χωνεις λιβαγια απλα να μπει καπου..
Ακριβως. Ας φαει και λιγο παγκο ενας απο τους Μανταλο Λιβαγια, καλο θα τους κανει στην κατασταση που βρισκονται και αυτοι και η ομαδα. Οσο για Μπακακη δεν το συζηταω καν, καλυτερα να πεταξουμε μια μπανανοφλουδα στη θεση του οπως ειχε πει και καποιος φιλος μετα το ματς με τη Μπραγκα απο το να τον ξαναδουμε στην εντεκαδα ειδικα σε ματς με δυνατο αντιπαλο.
Εγώ πάντως ειχα κατα νου άλλο τρόπο.Τσιντωτα-Μπακακη-Νεντε-Τσιγκρι-Ινσουα,Σιμοες-Κριστι-Μανταλο και τριάδα μπροστα Μαχαιρα-Λιβαι-Τανκοβιτς.Να βγάλουν τα πνευμόνια στα γερασμενα μπακ τους.
Δεν μπορω να κατάλαβω γιατι πρεπει να παιξει ο Μανταλος βασικος δηλαδη θα προσαρμοζουμε το συστημα οπως πρεπει για να κερδισουμε ΚΑΙ για να παιξει ο Μανταλος; γιατι να μην παιξει και ο Γαλανοπουλος στο κεντρο για να εχουμε και λιγο ταχυτητα.... Εχετε καταλαβει οτι το κεντρο μας είναι αργό; εγω θα πω την γνωμη μου.... Γαλανοπουλος Σακχοφ Κριστισιτς σε ρολο 10αριου αριστερα τανκοβιτς δεξια γκαρσια και μπροστα καριμ.... Οσο για την αμυνα ππυ οπως φαινεται υπαρχει χοντρο θέμα Δεξια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπακακης Αριστερα Μιται (επειδη απεδειξε οτι την αξιζει) Νεντε, Τσιγκρινσκι πισω επειδη εχουν εμπειρια
Εάν όντως σκέφτεται τέτοιο σχήμα, ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ την επόμενη ημέρα του αγώνα σχόλια του τύπου "έλα μωρέ και τι φταίει ο Καρέρα - αυτούς έχει με αυτούς παίζει κλπ"
Αν βάλει Μπακακη στο ημίχρονο το σκορ θα είναι τουλάχιστον 0-2 με ένα πέναλτι για άλλη μια φορά ευγενική χορηγία.
Ρε αδερφε κανε μια φορα ενα σχολιο για την ΑΕΚ καο οχι για τον Μπακακη. Ελεος εκνευριστικος εισαι!
Ειμαι απο τους πρωτος που ελεγε πριν χρονια πως δεν κανει για ΑΕΚ αλλα εσυ εχεις παθει εμμονη.
Οταν θα φυγουν οι μη ποδοσφαιριστες, οι μετριοτητες απο την ΑΕΚ και γινει μια υγιης ομαδα σε παικτικο επιπεδο, τοτε θα κανω. Μεχρι τοτε μονο γι αυτους.
4-2-3-1...με λιβαι δεξια ,τανκοβιτς αριστερα κ μπροστα καριμ..εσυ ελεγες πριν ερθει οτι η θεση του τανκοβιτς ειναι αριστα..δεν βοηθαει αριστερα ο λιβαγια ποτε πιο χρησιμος σαν αλλαγη κ το καλυτερο παιχνιδι του με οσφπ το κανε σαν αλλαγη..στα χαφ σιμοες σακχοφ μανταλο πολυ κοντα μεταξυ τους ..πισω με τιποτα σβαρνα-μπακακη δεν εχουν να δωσουν κατι φετος οι δυο αυτοι..
Ειλικρινά στο σημείο που έχει φτάσει η ομάδα αν δεν ήταν το παιχνίδι με τον γαύρο θα έκανα αλχημείες στην 11αδα. Πρώτα θα δοκίμαζα σακχοφ στόπερ στη θέση Τσιγκρισκι, θα δοκίμαζα Γαλανό δεξί μπακ ή Σιμανσκι αν είχε πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του, σίγουρα θα δοκίμαζα Λιβαγια 10αρι και Μανταλο 8αρι με ένα τρεχαντιρι διπλα του και όχι σακχοφ ή Κριστισιτς, εκεί ομως που έχω απογοητευτεί πλήρως και δεν θα έχω κάποια επιλογή είναι στο τέρμα, Τσιντοτας τους τελευταίους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μήνες δείχνει παλαίμαχος δυστυχώς, πέφτει αργά,καμια επικοινωνία, αντανακλαστικά μηδεν, εμπιστοσύνη στον εαυτό του καμία, δεν δίνει καμια οδηγία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και φυσικά αν και δεν το είχε ποτέ του δεν είναι aggressive τερματοφύλακας, θα μου πείτε ήταν ο Μπαρκας; Οχι ούτε αυτός ήταν αλλα είχε τα υπόλοιπα.
Φοβάμαι πολύ για αυριο.....
Κώστα καλησπέρα ,εαν η ομαδα μπει με τρεις αμυντικούς χάφ και τρεις στην επίθεση δεν πιστεύω οτι ειναι απαραίτητο να παίξει ο Μάνταλος πλαγιά ,παίζει 10αρι με δυο επιθετικός μπροστά του .πολυ κλασικό σχήμα και μας πάει κιόλας ,εχουμε παίκτες να παίξουμε ετσι . Το θέμα ειναι οτι ετσι δεν χωράει ο λιβαγια ,Μάνταλος ,γκαρσια σίγουροι και αλος ένας απο τους Καρίμ,Ολιβέιρα ,λιβαγια ,Μαχαίρα .εγω σ αυτήν την περίπτωση θα προτιμούσα τον Μαχαίρα ,οπως έπαιζαν ο Λυμπέ με τον σεζαρ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον σοαρες .Σε αυτο το παιχνίδι χρειαζόμαστε πάσα θυσία ομαδικότητα και τρέξιμο ,πολυ τρέξιμο ! ¨¨αυτα απο έναν προπονητή της εξέδρας .
Δεν εχει σημασια ποιοι σε αυτο το ματς , σημασια εχει η Ψυχη , η Συγκεντρωση , η Αποτελεσματικοτητα , η πειθαρχεια , η καταθεση ψυχης οπου και οι 11 θα ειναι καμικαζι πανω στη μπαλα , χιλιοστο του γηπεδου ακαλυπτο . Διαλυστε τους , να μην παρουν ανασα . Μονο ΑΕΚ ρε.
Ωραία αυτά τα εμψυχωτικά αδερφέ , πολύ σωστά λες ότι τα ντέρμπι χρειάζονται πάθος , αλλά όταν κάθε φορά κάνεις τα ίδια πράγματα και περιμένεις διαφορικό αποτέλεσμα αυτό δείχνει ηλιθιότητα . Και εμείς κάθε χρόνο κάνουμε τα ίδια πράγματα με τους γαύρους και κάθε φορά χαλάμε το στομάχι μας. Ακόμα θυμάμαι την απελπισία του Μπακάκη όταν τον έκανε γιγιο κάποιος Ρατζελοβιτς. Ακόμα θυμάμαι τον Livaja να μην μπορεί να περάσει ούτε μια φορά τον Omar και τον ανύπαρκτο Bruno... Ακόμα θυμάμαι να έχουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλει στην μέση τον Simoes ο Φορτούνης και ο Camara και να τον έχουν κάνει χαρτοπολεμο.
Αν δεν αλλάξουμε αυτά τα πράγματα με κάποιο τρόπο πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε και θα αναρωτιόμαστε πάλι τι φταίει...
στα χάφ θέλει σιμόες γαλανόπουλο σακχοφ για να ντουμπλάρουν οι δύο τα σεντερ μπακ ο μάνταλος απο μπροστά και λιβάι γκαρσία ή τανκοβιτς με λιβάγια στην επίθεση για να χει δίπλα του παίκτη που κόβει. Στην άμυνα ας βάλει όποιον είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Tsito, bakakis, chygri, nedel, mitai, simoes, kristicic, mantalos, livaja garcia,karim
Δεν ξερω αν το προβλημα ειναι η 11αδα
χει προετοιμαστει?
1 προλαβαινει σε δυο μερες να διδαξει διασπαση του πρεςς που δεν εχει δουλεψει με αποτελεσμα οταν οι αντιπαλοι πιεζουν ψηλα να κανουμε μονο γιομες?
2 προλαβαινει να διδαξει αλληλοκαλυψη στην επιθεση κ στην αμυνα που δεν υπαρχει?
3 προλαβαινει να διδαξει transition apo aμυνα σε επιθεση κ το αντιθετο ετσι ωστε οταν βγαινουμε μπροστα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να γινεται με καλυψη ωστε να μην ειμαστε ευαλωτοι στον αιφνιδιασμο?
4 προλαβαινει να διδαξει τα στημενα ?
5 προλαβαινει να αλλαξει την ψυχολογια κ να δουμε επιτελους παικτες σκυλια?
6 εχει καταλαβει οτι πρεπει να παιξει κλειστα γιατι οσες φορες βγηκε μπροστα με γρηγορες ομαδες το πληρωσε?
7 ο μαρτινς τον περιμενει με σχεδιο.....πιεση στα μπακ κ αλυπητο αιφνιδιασμο......ε
Μαγκες με αυτην την αμυνα κακα τα ψεματα δεν βλεπω πως μπορει να κερδιθει αυτο το παιχνιδι...σβαρνας παουλινιο μπακακης λοπες ινσουα θα ειναι εγκλημα να πατησουν Αγια Σοφια!
4-2-3-1 Τσιντωτας Μιται Νεντε Τσιγκρι Μπακακης Γαλανόπουλος Σιμοες ή Κριστιτσιτσ Μανταλος Λιβαι Λιβαγια Καρίμ
Ρισκο θα ειναι να ξεκινησει Ινσουα ή Λοπες αντι για Μιται. Πρεπει να ειναι ο βασικος μπακ πλεον και ενας απο τους αλλους δυο να φυγει αμεσα. Τωρα δεξια απο το κακο στο χειροτερο οποιος και να παιξει.
Αυτο που με ανησυχει περα απο την αγωνιστικη εικονα της ομαδας ειναι οτι δηθεν πρεπει να μπει ο Ζαγορακης στην ΕΠΟ σαν παιχτης του 2004. Ολοι ξερουμε που ανηκει και οτι τα τιναξε ολα στον αερα για τον παοκ του σαββιδη.
Τουλάχιστον θα παίξει ο τσιγκρι με ενέσεις και δεν θα χτυπάμε εμείς ενέσεις σε επιθέσεις των αχώνευτων
Άντε να παίξουμε και αυτό το παιχνίδι για να τελειώνουν οι ουτοπίες για πρωτάθλημα.
Αμυντική λειτουργία μηδέν , επιθετικά αν είναι στα κέφια του ο Μάνταλος αλλιώς για κλάματα.
Όσο μέτριοι και αν είναι κάποιοι παίχτες, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο προπονητής (και η διοίκηση γενικότερα).
Για να δούμε του χρόνου που θα μπούμε στο γήπεδό μας , μπας και γίνει κάτι, αλλιώς τριτό τέταρτοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα παλεύουμε.