Μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει μπροστά για να βρουν το δικό τους σπίτι και τα αδέσποτα σκυλάκια της πόλης μας!
Σε συνεργασία με τον Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, τον Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και την αρμόδια πενταμελή επιτροπή του Δήμου αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας να υιοθετήσουν και να δώσουν μία ζεστή στέγη στα αδέσποτα σκυλάκια, που φιλοξενούνται εδώ και πολύ καιρό στις εγκαταστάσεις εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο καλύτερός σου φίλος σε περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε περιμένει στο Αλσος της πόλης μας!
Τώρα, πλέον, μπορείς να του αλλάξεις τη ζωή!
Οσοι ενδιαφέρονται για υιοθεσία μπορούν άμεσα να απευθύνονται στην κυρία Άννα Μπερδέση (τηλ. 6934-874343), εκπρόσωπο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στην Επιτροπή Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά και στην κυρία Κυριακή Καραθανάση (τηλ. 6944-949741), εκπρόσωπο του Φιλοζωικού Συλλόγου στην ίδια Επιτροπή!
Κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο βήμα για να δώσουμε φροντίδα και ζεστασιά στους τετράποδους φίλους μας, αλλά και για να επιδείξουμε, για μία ακόμα φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάρτε ρε παιδιά ένα σκυλάκι και δεν θα το μετανιώσετε.Ο καλύτερος φίλος είναι.Σας μιλάω εκ πείρας.Έχω ακριβώς 11.
εγω θα κανω την αρχη υιοθετωντας τον ΑΒ........
Αξιόλογη πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια
Έτσι....γι'αυτό και για άλλα πολλά είναι Διαφορετικο να είσαι ΑΕΚ ...
ΜΠΡΑΒΟ !!! παρτε σκυλακια φροντιστε γατακια ..δεν υπαρχει καλυτερο ψυχολογικο boost απο την παρεα μαζι τους. προσωπικα ειναι το φως στη μαυριλα γυρω μου.
μπραβο για την κινηση αυτη μακαρι να βρουν ενα παντοτινο σπιτικο αυτες οι ψυχες γεματο αγαπη και φροντιδα..
απορώ ποιος κάνει dislike σε κάτι τέτοιο
Καμιά μαυρόγατα σ’ εμμηνόπαυση