Δύο θετικά δείγματα σε κοροναϊό ανιχνεύτηκαν στην κολυμβητική ομάδα στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ τη Δευτέρα μετά τους σχετικούς ελέγχους του αρμόδιου εργαστηρίου. Αμφότεροι οι αθλητές είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν σε αναγκαστική καραντίνα δύο εβδομάδων στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την ερχόμενη Πέμπτη.
Η πισίνα του ΟΑΚΑ θα παραμείνει κανονικά ανοιχτή και οι προπονήσεις των υπόλοιπων κολυμβητών και κολυμβητριών της Προολυμπιακής ομάδας και των επιλέκτων θα συνεχιστούν κανονικά τιε επόμενες μέρες, αφού τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!