Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο συγγραφέας Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη πτυχή του γυμναστή της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο

Ο γυμναστής της ΑΕΚΤζόρτζιο ΝτΟυρμπάνο εκτός από πετυχημένος και με πλούσιο βιογραφικό γυμναστής είναι ένας εξίσου πετυχημένος συγγραφέας στην Ιταλία

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννέα βιβλία έχει συγγράψει ο 62χρονος Ιταλός, ο οποίος έχει στα... σκαριά και το δέκατο βιβλίο του! 

To Novasports.gr είχε την τιμή και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κύριο ΝτΟυρμπάνο για το συγγραφικό του έργο, με τον Ιταλό να ξετυλίγει το... κουβάρι της εμπειρίας του ως συγγραφέας, αλλά και πως προέκυψε όλο αυτό στο μυαλό του. 

“Οι εμπειρίες που είχα από διάφορους κλάδους του αθλητισμού με έκαναν να ασχοληθώ με τη συγγραφή βιβλίων και να εμβαθύνω πάνω σε τεχνικά ζητήματα” αναφέρει ο γυμναστής της ΑΕΚ για να προσθέσει: “Μετά τα πρώτα βιβλία που αφορούσαν στον αθλητισμό αποφάσισα να δοκιμάσω και σε άλλου είδους βιβλία, έχοντας γράψει νουβέλες, μυθιστορήματα, ρομάντσο. Μάλιστα το τελευταίο που έγραψα κατέληξε να μοιάζει πολύ μ' αυτό που ζούμε σήμερα με τη πανδημία. Θα το χαρακτήριζα κάπως δυστοπικό”.

Όσο για το δέκατο βιβλίο; Αυτό θα περιλαμβάνει ανέκδοτες ιστορίες από την εμπειρία του στον αθλητισμό και φυσικά από την παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο γυμναστής της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο στο novasports.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ