Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζιρού: Όταν βγαίνω στο γήπεδο, θέλω να διασκεδάζω

Ο Γάλλος φορ της Τσέλσι σχολίασε την σπουδαία εμφάνισή του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει τέσσερις φορές, σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι πέτυχε καρέ τερμάτων, στο 4-0 της Τσέλσι επί της Σεβίλλης, μέσα στην Ανδαλουσία, και έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας του Λονδίνου που το καταφέρνει αυτό, σε ευρωπαϊκό ματς, μετά τον Φρανκ Λάμπαρντ, το 2010.

Σχολιάζοντας την εμφάνισή του, ο Ζιρού τόνισε πως, όταν βγαίνει στο γήπεδο, θέλει να το διασκεδάζει. Όπως τόνισε ο Ζιρού: "Όταν βγαίνω στο γήπεδο, στοχεύω μόνο να διασκεδάζω και να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ.

Προσπαθώ να έχω υπομονή και να δίνω πάντα κάτι περισσότερο στην ομάδα. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι διαφορετικό θα μπορούσε να συμβεί, ήταν μια μεγάλη βραδιά".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ