Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου λόγω κατακράτησης υγρών στα πόδια του.
Η κατάσταση της υγείας του 66χρονου έδειχνε να βελτιώνεται τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο την Τρίτη (1/12) έγινε γνωστό ότι υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Ο Σαμπέγια μεταφέρθηκε στην εντατική της κλινικής που νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τα αργεντίνικα media χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Ο Σαμπέγια γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και έχει καθίσει στους πάγκους των Εστουδιάντες και εθνικής Αργεντινής, με την οποία έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ 2014.
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)