0 ΣΧΟΛΙΑ

Απειλές στην παίκτρια που αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Μαραντόνα

Την απόφαση να μην τιμήσει τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, πήρε η Πάουλα Νταπένα κι έγινε viral. Τη στιγμή που κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο, η Ισπανίδα παίκτρια κάθισε στο χορτάρι! Στη συνέχεια εξήγησε την πράξη της και αποκάλυψε πως εξαιτίας αυτής της αντίδρασής της δέχθηκε από θετικά μηνύματα, μέχρι και απειλές για τη ζωή της! 

«Θα το έκανα ξανά, χωρίς αμφιβολία. Η Πέμπτη ήταν μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά διαφορετικού φύλου και αντ’ αυτού έπρεπε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για έναν άνθρωπο που κακομεταχειριζόταν τις γυναίκες. Βάσει των φεμινιστικών μου ιδεών, δεν μπορούσα ποτέ να τιμήσω τον Μαραντόνα, που ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά σαν άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση, ειδικά στη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες», τόνισε στο ραδιόφωνο της Marca.

Αποκάλυψε, παράλληλα, πως δέχτηκε σοβαρές απειλές από φανατικούς θαυμαστές του Αργεντινού θρύλου. «Όλοι στην ομάδα είναι στο πλευρό μου, σεβάστηκαν την απόφασή μου, ενώ έλαβα και πολλά θετικά μηνύματα στα social media. Βέβαια έλαβα και κάποια άσχημα μηνύματα, μέχρι και απειλές για τη ζωή μου. Όμως έτσι είναι τα social media», πρόσθεσε.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ