Η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό να παραστούν στην επανεκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 15:00. Η επανεκδίκαση αποτελεί εντολή του CAS, το οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων έπρεπε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι απλώς να επιβάλλει ποινές βάσει του πορίσματος της ΕΕΑ.
Θυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ελλάδα είσαι, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα έτσι κι αλλιώς.. τζάμπα ξέθαψαν την υπόθεση.
Αφοδευτήκαμε!
Τους εσωσε η τροπολογια και εχουν μουτρα και μιλανε .....Ελπιζω να καταδικαστουν αν και την καραμελα την εχουν ηδη ετοιμη ....Δεν εμπιστευονται λεει τους δικαστες γιατι ειναι του ΟΣΦΠ,οποτε αν καταδικαστει φταιει η αδικη κοινωνια ,αν αθωωθει ειμαστε μαγκες...Με τα ορκ δεν βγαζεις ακρη ποτε!!!!!!
Γιατι? αφού δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ!! Όπως για κανενα άλλο και ποτέ.