3 ΣΧΟΛΙΑ

Το πρόβλημα που όλοι προτιμούν να έχουν…

Διαβάστε τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ της Δευτέρας από τον Κώστα Κετσετζόγλου


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
felippe - 30/11/2020 23:16

Θεωρώ οτι η ομάδα χρήζει αρκετής βελτίωσης στο πρέσινγκ που κάνει. Ενώ φαίνεται πως έχουμε πολύ καλά τρεξίματα, πολλές φορές οι παίκτες πέφτουν με τα "μούτρα" στους αντιπάλους που πρεσάρουν. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα όταν σπάει το πρέσινγκ να φαίνεται η ομάδα εκτιθεμένη και να τρέχουν οι ίδιοι παικτες που πρεσάρουν να καλύψουν τα κενά. Νομίζω πως θα πρέπει ο Καρέρα να το δουλέψει αυτό το κομμάτι και για εξοικονόμηση δυναμεων αλλά και καλυτερης συνοχής και ομαδικής λειτουργίας. Όταν... Συνέχεια πρεσάρει ένας παίκτης δε το κάνει για να κλέψει την μπάλα αλλά τις περισσότερες για να εμποδίσει τη σωστή μεταβίβαση ή για να κατευθύνει την πάσα του αντιπάλου σε συγκεκριμένο χωρό. Οι δικοί μας παίκτες πάνε όλοι να κλέψουν την μπάλα. Κατά τα άλλα η ομάδα ήταν πολύ καλή. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

takdream21 - 1/12/2020 02:07

Πολύ σωστή παρατήρηση,επίσης κάποιες φορές προσπερνάνε τον αντίπαλο που ΄χει τη μπάλα και πάνε να μαρκαρουν τυχόν πάσα προς τα πίσω με αποτέλεσμα να συνεχίζει αμαρκάριστος κι ανενόχλητος

2headedeagle - 30/11/2020 23:32

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη. Ο Μπάπα θα παίζει μπάλα στον παράδεισο με τον Μαραντόνα τώρα. Η ζωή όμως έχει και χαρές και μία από αυτές είναι η μπάλα. Φυσικά και οι στενοχώριες υπάρχουν. Και δυστυχώς η χτεσινή εμφάνιση μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη στενοχώρια της Πέμπτης. Η ομάδα μπορεί. Είναι καλή. Φυσικά έχουμε αδυναμίες, αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόουτς ότι καλύτερα να ποντάρει στις δυνατότητές μας παρά να φοβάται τις ελλείψεις μας. Αν παίζουμε σωστά και χάσουμε,... Συνέχεια απλά θα παραδεχτούμε την ανωτερότητα του αντιπάλου. Αν όμως χάνουμε επειδή παίζουμε λάθος, με φόβο, τότε πληγωνόμαστε. Χάνουμε την πίστη μας, την αυτό πεποίθησή μας. Ας ελπίσουμε ότι στα πιο δύσκολα ματς από την Τρίπολη που έρχονται θα παίξουμε με περηφάνια, ψυχή και λογική. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αν δεν δούμε φόβο, είμαι αισιόδοξος ότι με δύο-τρεις προσθήκες το Γενάρη και δύο-τρεις "αφαιρέσεις" αντίστοιχα στα πλέυ οφ δεν θα κάνουμε ήττα. Και θα μπούμε στην "Αρένα" μας του χρόνου πρωταθλητές. Το πιστεύω. Κώστα θέλω και ο κόουτς να πιστέψει παράνω στους παίκτες μας.

ΕΠΟΜΕΝΟ