0 ΣΧΟΛΙΑ

«Ο Μαραντόνα άφησε τον εαυτό του να φύγει»

Ο πρώην μάνατζερ και φίλος του Αργεντινού μίλησε για το τελευταίο διάστημα του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε, σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο μάνατζερ και φίλος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Στέφανο Τσέσι, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Αργεντινός το τελευταίο διάστημα είχε "παρατήσει" τον εαυτό του σωματικά και ψυχικά.

Αρχικά, είπε το εξής: "Υπάρχει μια έρευνα για το θάνατο του Ντιέγκο και οι άνθρωποι δείχνουν τώρα τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να επεκταθεί σε όλη του τη ζωή".

Στη συνέχεια, ο Τσέσι είπε πως "ο Ντιέγκο ήταν πάντα μόνος: οι άνθρωποι πάντα είχαν στο μυαλό τους μόνο τον Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο σταμάτησε να είναι Ντιέγκο όταν έγινε 17 ετών. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί ως άτομο, γιατί ήταν εύθραυστος, γεμάτος ανασφάλειες, ταπεινός και καλός. Έχω 20 χρόνια υπέροχες αναμνήσεις".

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, ο Μαραντόνα άφησε τον εαυτό του το τελευταίο διάστημα: "Πρόσφατα άφησε τον εαυτό του να φύγει, σωματικά και ψυχικά. Νομίζω ότι ήταν κουρασμένος και άφησε τον εαυτό του να πεθάνει, δεν ήθελε πλέον να ζήσει".

Ενώ συνέχισε αναφορικά με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με την κληρονομιά του: "Το οικογενειακό χάος που περιβάλλει τον Ντιέγκο σήμαινε ότι δεν είχε ποτέ πραγματική ειρήνη. Ακόμα και τώρα που είναι νεκρός, εξακολουθούν να βγάζουν ο ένας τα μαλλιά του άλλου. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να είναι με εκείνους που αγαπούσε περισσότερο, τη μητέρα και τον πατέρα του. Τώρα ο Ντιέγκο βρήκε την ειρήνη".


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ