0 ΣΧΟΛΙΑ

Μαραντόνα: Ο δημοσιογράφος που περιέγραψε το γκολ με την Αγγλία, άλλαξε την περιγραφή του (VIDEOS)

Ακούστε πώς ο Μοράλες περιέγραψε το «γκολ του αιώνα», μετά τον θάνατο του Μαραντόνα

Το 1986, ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος Βίκτορ Ούγκο Μοράλες συγκίνησε τους πάντες, με την περιγραφή που έκανε στο "γκολ του αιώνα", που πέτυχε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, στον προημιτελικό με την Αγγλία, στο Μουντιάλ.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά και με αφορμή τον θάνατο του Αργεντινού, ο Μοράλες, στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής του εκπομπής, άλλαξε την περιγραφή, ως φόρο τιμής στον Μαραντόνα.

Ακολουθεί η... νέα περιγραφή: "Ξεκινάει η ιδιοφυΐα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου... Αλλά ξαφνικά συμβαίνει κάτι, ο Ντιέγκο δεν πάει προς την εστία των Άγγλων, ο Ντιέγκο αρχίζει να ανεβαίνει, δύο μέτρα, πέντε πάνω από το χορτάρι, και ξαφνικά ανεβαίνει στον αέρα, ο κόσμος κοιτάει προς τα επάνω και δεν ξέρω τι να κάνω με την περιγραφή. Τι να πω, ότι είναι ένας εξωγήινος, ότι αντί για ποδήλατο έχει καρφωμένη μια μπάλα στο πόδι; Και συνεχίζω, μια χρυσή αύρα τον τύλιξε και μπήκε στον ουρανό και, ξαφνικά, το γκολ είναι ότι ο Ντιέγκο μεταμορφώνεται σε ένα αστέρι".

Διαβάστε και πώς περιέγραψε, τότε το 1986, αυτό που έβλεπε να κάνει ο Μαραντόνα: "Την έχει ο Μαραντόνα, τον μαρκάρουν δύο... πατάει την μπάλα ο Μαραντόνα... ξεκινάει από τα δεξιά η ιδιοφυΐα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου... και αφήνει τον τρίτο και πάει να την δώσει στον Μπουρουσάγκα... Πάντα ο Μαραντόνα!... Ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα... Τα-τα-τα-τα-τα... και Γκοοοολ!... Γκοοοολ!... Θέλω να κλάψω...Άγιε Θεέ, ζήτω το ποδόσφαιρο... Γκολάρα!... Ντιεγκόοοολ!... Μαραντόνα!... Είναι για να κλαις, συγχωρέστε με... Ο Μαραντόνα, σε μια αξέχαστη κούρσα... στην φάση όλων των εποχών... διαστημικό βαρελάκι... από ποιον πλανήτη ήρθες;... για να αφήσει στον δρόμο τόσους Άγγλους... για να είναι η χώρα μια σφιγμένη γροθιά...φωνάζοντας για την Αργεντινή... Αργεντινή – Αγγλία 2-0... Ντιέγκο!... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα... Σε ευχαριστώ Θεέ.. Για το ποδόσφαιρο, για τον Μαραντόνα... για αυτά τα δάκρυα..."


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ