Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι 40 ασίστ του Μάνταλου στην καριέρα του στη Super League και το «40άρι» του Καρίμ σε γκολ

Ο Πέτρος είναι τρίτος μεταξύ των ενεργών ποδοσφαιριστών στη σχετική κατηγορία, αφού ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει 48 και ο Κώστας Φορτούνης 43 ασίστ, ενώ ο Ανσαριφάρντ έφτασε τα 40 τέρματα με την φανέλα Ελληνικών ομάδων

Με το χατ τρικ των ασίστ που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος έφτασε τις πέντε στη σεζόν και τις 40 στην καριέρα του στη Super League. Ο 29χρονος μέσος της ΑΕΚ είναι τρίτος μεταξύ των ενεργών ποδοσφαιριστών, αφού ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει 48 και ο Κώστας Φορτούνης 43 ασίστ.

Ο Μάνταλος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μόνο που το προηγούμενο χατ τρικ του σε ασίστ ήταν στη μικρότερη κατηγορία. Στις 21 Δεκεμβρίου 2014 το είχε πετύχει στον αγώνα ΑΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών 5-1 (3' σουτ, 77' σουτ Μπρέτσεβιτς, 5' σουτ Πλατέλλας, 40' σουτ Ντούνης, 83' κεφαλιά Λαμπρόπουλος).

Από τις ασίστ του στη Super League, ο Μάνταλος έχει δώσει τις 34 με τη φανέλα της ΑΕΚ και τις έξι με αυτή της Ξάνθης.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν το τέταρτο στη σειρά με ασίστ για τον Μάνταλο, αφού είχε δώσει από μια στα παιχνίδια με Λέστερ, ΟΦΗ και Ζόρια Λουχάνσκ.

Το «40άρι» του Καρίμ Ανσαριφάρντ

40... γκολ με ελληνικές ομάδες έφτασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Με την ΑΕΚ ήταν το τέταρτο, ενώ έχει ακόμα 15 με τον Πανιώνιο και 21 με τον Ολυμπιακό.

(Στοιχεία από την Super League).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ