10 ΣΧΟΛΙΑ

ORIGINAL 21: Νομικά αβάσιμη η διακοπή λειτουργίας του club στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Δεδομένη θεωρεί την επαναλειτουργία του club, μέσω της νομικής οδού, η μεγαλύτερη οργάνωση των οπαδών της ΑΕΚ

Νομικά αβάσιμη, που θα καταπέσει με κάθε νόμιμο τρόπο, είναι η (ελπίδα όλων προσωρινή) διακοπή λειτουργίας του club της ORIGINAL στην Αλεξανδρούπολη, όπως τονίζει η ORIGINAL σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η R στην ανακοίνωσή της:

Αλεξανδρούπολη 1987-1988: Μια παρέα παιδιών που ακολουθεί "αρρωστημένα" παντού την ΑΕΚ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και στεγάζει στην πασίγνωστη πλέον Εμπορίου 7 το τοπικό κλαμπ της ORIGINAL 21. Από τότε μέχρι και σήμερα κυματίζει περήφανη η σημαία της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 για 33 ολόκληρα χρόνια.
 
Αλεξανδρούπολη 23-11-2020: Μια ημερομηνία που θα θυμόμαστε πάντα. Είναι η ημερομηνία που η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21 αλλά και συνολικά η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ δέχθηκε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Το ιστορικό κλαμπ της Αλεξανδρούπολης, που επί 33 συναπτά έτη αποτελεί σημείο αναφοράς στην κίτρινη πόλη του Έβρου, σφραγίστηκε μετά από απόφαση του οικείου αστυνομικού τμήματος με αβάσιμους ισχυρισμούς.
 
Το τι σημαίνει ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21, για τον σύλλογο της ΑΕΚ αλλά και για την ίδια την πόλη το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά.. Φίλοι και αντίπαλοι.. Τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια το κλαμπ της Αλεξανδρούπολης ακολουθεί πιστά παντού την ΑΕΚ, στηρίζει κάθε αγωνιστικό τμήμα της, υπηρετεί πιστά και μεταλαμπαδεύει στις εκεί νέες γενιές τα ιδεώδη και τις αξίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και της ΟRIGINAL 21, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πολυποίκιλες κοινωνικές δράσεις με αποκλειστικό γνώμονα την στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.
 
Το αστυνομικό τμήμα της ΑΕΚούπολης έλαβε μια αιφνίδια, περίεργη, έωλη και νομικά αβάσιμη απόφαση και προχώρησε στην σφράγιση του ιερού για εμάς χώρου της Εμπορίου 7, στηριζόμενη σε ισχυρισμούς που προκαλούν απορίες και σύνθετες σκέψεις σε όσους κινούνται στον οπαδικό χώρο. Δεν υφίσταται ασφαλώς λόγος να αναπτύξουμε σήμερα δημόσια τα επιχειρήματά μας σε αυτή την αστεία και απαράδεκτη απόφαση του Α.Τ Αλεξανδρούπολης. Θα γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες για να λάμψει όλη η αλήθεια και είμαστε πεπεισμένοι πως θα δικαιωθούμε πανηγυρικά σε μερικούς μήνες όταν και θα αποκατασταθεί η σημερινή αδικία. Και τότε, να είστε σίγουροι όλοι, ότι αυτοί που σήμερα γελάνε και έβαλαν την υπογραφή τους με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τόσο τους εντολείς τους σφραγίζοντας το κλαμπ, όσο και δικά τους προσωπικά οπαδικά συμφέροντα, θα λογοδοτήσουν. Και ο νοών νοείτω...! Είναι ζήτημα τιμής για εμάς... Και με αυτήν τη λέξη δεν παίζουμε!
 
Η ORIGINAL 21 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ενωμένη σα γροθιά τόσο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Το πλήγμα που δεχτήκαμε, αναγκάζει τα αδέρφια μας στην Αλεξανδρουπολη να μείνουν χωρίς στέγη για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, και μπορεί να μας πονά πολύ, αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνει απίστευτα, μας ξεσηκώνει και μας ενώνει ακόμα περισσότερο. Είναι γνωστό τοις πάσι εξάλλου το τι μπορει να κάνει η ORIGINAL 21 όταν βιώνει την αδικία στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της, στο πετσί της. Όλοι εμείς σήμερα βροντοφωνάζουμε στα αδέρφια μας στην Αλεξανδρούπολη ότι δεν είναι μόνοι τους, είμαστε δίπλα τους και τους καλούμε να παραμείνουν όπως είναι πάντα... όπως έχουμε μάθει μέσα από τα ιδεώδη και τα ιδανικά της ORIGINAL να είμαστε στην κάθε δύσκολη... Αλύγιστοι και μια γροθιά σε κάθε μορφή αδικίας!
 
Γνωρίζουμε καλά πως αυτό το απροσδόκητο κλείσιμο του εκεί συνδέσμου μας στοχεύει στην καταπίεση της κιτρινόμαυρης οπαδικής έκφρασης στη Βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς γι αυτούς, η προσπάθειά τους χρόνια τώρα πέφτει στο κενό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Μέχρι τότε, να είστε όλοι σίγουροι ότι θα αντικρίζετε τα παιδιά του τοπικού κλαμπ περήφανα και αποφασισμένα είτε σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, είτε σε πεζοδρόμια και πλατείες να συνεχίζουν αδιάλειπτα την πολυδιάστατη κοινωνική και οπαδική τους δράση μέσα από την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα.
 
Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται και δρα η ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης, καθώς και οποιοδήποτε κλαμπ μας στην Ελλάδα δεν είναι το οποιοδήποτε οίκημα. Αντιθέτως εδράζει, στέκεται, δρα και μάχεται για τα ιδεώδη της αγαπημένης μας ΑΕΚ παντού και κάθε στιγμή και αυτό δεν πρόκειται να το αλλοιώσει καμία παράνομη απόφαση καμίας αστυνομικής αρχής. Δεν πτοούμαστε, δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε με πάθος και να διαδίδουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 . Οι ιδέες της ORIGINAL 21 δεν εκκενώνονται. Το πάθος μας για την ΑΕΚ δεν σφραγίζεται.
 
Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που ζητάνε αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κάθε φορά που τους υποδέχονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα είναι ο οδηγός μας.
 
ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης...!! Η ιστοRία συνεχίζεται...
 

Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
geotsa66 - 25/11/2020 12:08

Είναι πολυ λυπηρή αυτή η είδηση.


Πριν λίγα χρόνια βρέθηκα στην Αλεξανδρούπολη για οικογενειακές διακοπές. Έπαιζε ευρωπαικό αγώνα η ΑΕΚ και αποφάσησα να τον παρακολουθήσουμε από το τοπικό club. Άγνωστοι αθηναίοι, (εγώ, η γυναίκα μου και τα δυο αγόρια μας). Πολύς κόσμος, τραπεζάκια και καθίσματα στον δρόμο. Ζητήσαμε να δούμε... Συνέχεια μαζί τον αγώνα και μας παραχώρησαν καρέκλες τους ( πολύ λιγότερες από τον κόσμο που έβλεπε). Μπροστά είχαν σε πουφ τα πολύ μικρά παιδιά, πίσω τα μεγαλύτερα παιδιά και μεγαλύτερους και στο τέλος η πιτσιρικαρία με τύμπανο, ασταμάτητα συνθήματα και καπνογόνα. Ήταν σαν να ήμουν στο γήπεδο με αυτά τα αδέρφια! Καταπληκτική βραδιά χωρίς το σωστό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Οι γιοί μου ακόμα θυμούνται την βραδιά αυτή... (ακόμα και η γυναίκα μου που δεν πολυγουστάρει το ποδόσφαιρο).


Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει δικαιώματα για να τους κλείσουν τον σύνδεσμο...

mixalis15soysoylas - 25/11/2020 09:39

TOYS ΕΝΩΧΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

odiss21 - 25/11/2020 08:33

Τι εγινε ξερει κανεις

Kemence - 24/11/2020 23:09

Κραταμε γερα

ORIGINAL 21 ALEXANDROUPOLI

Familia 9®11 - 24/11/2020 19:01

Για όσους γνωρίζουν είναι ο δεύτερος ιστορικότερος σύνδεσμος που πάει να κλείσει φέτος μετά το Ηράκλειο..ο σύνδεσμος θα ξανανοίξει πραγματικά το λουκέτο είναι αστείο .. κρατάτε γερά

R21_AEK - 24/11/2020 17:13

Εκει στην ΠΑΕ καντε κατι να βοηθησετε ενημερωστε και τον Προεδρο να δει τι μπορει να κανει.

R21_AEK - 24/11/2020 17:22

Στη Βορεια Ελλαδα η ΑΕΚ εχει πολυ κοσμο και αυτο σε καποιους δεν αρεσει η γνωστη ομαδα η απομιμηση της ΑΕΚ που το παιζουν μια ζωη αδικημενοι.H AEK παντα θα εχει κοσμο στην Μακεδονια και στη Θρακη οσο και να μην το θελουν.H R μαζι με τον οργανισμο ΑΕΚ ΕΡΑ,ΠΑΕ,ΚΑΕ βοηθηστε οπως μπορειτε γιατι η ΑΕΚ εχει σκληρο πυρηνα εδω πανω το οποιο δεν πρεπει να χαθει.

GiorgosLiberta21 - 24/11/2020 17:20

Η ORIGINAL ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΠΟΤΕ !!

AEKARA_SE_AGAPW - 24/11/2020 17:18

Οι γνωστοί ρουφιάνοι του βορρά παω στοίχημα έχουν βάλει το χεράκι τους,με τα Κονέ τους στις αστυνομίες και στις τοπικές αρχές.Μακάρι μην περάσει αυτή η αδικία..

ioannis64AEK - 24/11/2020 15:20

Τι έγινε ρε παιδιά; ξέρει κανείς λεπτομέρειες;

ΕΠΟΜΕΝΟ