Quantcast
10 ΣΧΟΛΙΑ

ORIGINAL 21: Νομικά αβάσιμη η διακοπή λειτουργίας του club στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Δεδομένη θεωρεί την επαναλειτουργία του club, μέσω της νομικής οδού, η μεγαλύτερη οργάνωση των οπαδών της ΑΕΚ

Νομικά αβάσιμη, που θα καταπέσει με κάθε νόμιμο τρόπο, είναι η (ελπίδα όλων προσωρινή) διακοπή λειτουργίας του club της ORIGINAL στην Αλεξανδρούπολη, όπως τονίζει η ORIGINAL σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η R στην ανακοίνωσή της:

Αλεξανδρούπολη 1987-1988: Μια παρέα παιδιών που ακολουθεί "αρρωστημένα" παντού την ΑΕΚ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και στεγάζει στην πασίγνωστη πλέον Εμπορίου 7 το τοπικό κλαμπ της ORIGINAL 21. Από τότε μέχρι και σήμερα κυματίζει περήφανη η σημαία της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 για 33 ολόκληρα χρόνια.
 
Αλεξανδρούπολη 23-11-2020: Μια ημερομηνία που θα θυμόμαστε πάντα. Είναι η ημερομηνία που η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21 αλλά και συνολικά η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ δέχθηκε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Το ιστορικό κλαμπ της Αλεξανδρούπολης, που επί 33 συναπτά έτη αποτελεί σημείο αναφοράς στην κίτρινη πόλη του Έβρου, σφραγίστηκε μετά από απόφαση του οικείου αστυνομικού τμήματος με αβάσιμους ισχυρισμούς.
 
Το τι σημαίνει ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL 21, για τον σύλλογο της ΑΕΚ αλλά και για την ίδια την πόλη το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά.. Φίλοι και αντίπαλοι.. Τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια το κλαμπ της Αλεξανδρούπολης ακολουθεί πιστά παντού την ΑΕΚ, στηρίζει κάθε αγωνιστικό τμήμα της, υπηρετεί πιστά και μεταλαμπαδεύει στις εκεί νέες γενιές τα ιδεώδη και τις αξίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και της ΟRIGINAL 21, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πολυποίκιλες κοινωνικές δράσεις με αποκλειστικό γνώμονα την στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.
 
Το αστυνομικό τμήμα της ΑΕΚούπολης έλαβε μια αιφνίδια, περίεργη, έωλη και νομικά αβάσιμη απόφαση και προχώρησε στην σφράγιση του ιερού για εμάς χώρου της Εμπορίου 7, στηριζόμενη σε ισχυρισμούς που προκαλούν απορίες και σύνθετες σκέψεις σε όσους κινούνται στον οπαδικό χώρο. Δεν υφίσταται ασφαλώς λόγος να αναπτύξουμε σήμερα δημόσια τα επιχειρήματά μας σε αυτή την αστεία και απαράδεκτη απόφαση του Α.Τ Αλεξανδρούπολης. Θα γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες για να λάμψει όλη η αλήθεια και είμαστε πεπεισμένοι πως θα δικαιωθούμε πανηγυρικά σε μερικούς μήνες όταν και θα αποκατασταθεί η σημερινή αδικία. Και τότε, να είστε σίγουροι όλοι, ότι αυτοί που σήμερα γελάνε και έβαλαν την υπογραφή τους με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τόσο τους εντολείς τους σφραγίζοντας το κλαμπ, όσο και δικά τους προσωπικά οπαδικά συμφέροντα, θα λογοδοτήσουν. Και ο νοών νοείτω...! Είναι ζήτημα τιμής για εμάς... Και με αυτήν τη λέξη δεν παίζουμε!
 
Η ORIGINAL 21 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ενωμένη σα γροθιά τόσο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Το πλήγμα που δεχτήκαμε, αναγκάζει τα αδέρφια μας στην Αλεξανδρουπολη να μείνουν χωρίς στέγη για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, και μπορεί να μας πονά πολύ, αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνει απίστευτα, μας ξεσηκώνει και μας ενώνει ακόμα περισσότερο. Είναι γνωστό τοις πάσι εξάλλου το τι μπορει να κάνει η ORIGINAL 21 όταν βιώνει την αδικία στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της, στο πετσί της. Όλοι εμείς σήμερα βροντοφωνάζουμε στα αδέρφια μας στην Αλεξανδρούπολη ότι δεν είναι μόνοι τους, είμαστε δίπλα τους και τους καλούμε να παραμείνουν όπως είναι πάντα... όπως έχουμε μάθει μέσα από τα ιδεώδη και τα ιδανικά της ORIGINAL να είμαστε στην κάθε δύσκολη... Αλύγιστοι και μια γροθιά σε κάθε μορφή αδικίας!
 
Γνωρίζουμε καλά πως αυτό το απροσδόκητο κλείσιμο του εκεί συνδέσμου μας στοχεύει στην καταπίεση της κιτρινόμαυρης οπαδικής έκφρασης στη Βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς γι αυτούς, η προσπάθειά τους χρόνια τώρα πέφτει στο κενό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Μέχρι τότε, να είστε όλοι σίγουροι ότι θα αντικρίζετε τα παιδιά του τοπικού κλαμπ περήφανα και αποφασισμένα είτε σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, είτε σε πεζοδρόμια και πλατείες να συνεχίζουν αδιάλειπτα την πολυδιάστατη κοινωνική και οπαδική τους δράση μέσα από την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα.
 
Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται και δρα η ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης, καθώς και οποιοδήποτε κλαμπ μας στην Ελλάδα δεν είναι το οποιοδήποτε οίκημα. Αντιθέτως εδράζει, στέκεται, δρα και μάχεται για τα ιδεώδη της αγαπημένης μας ΑΕΚ παντού και κάθε στιγμή και αυτό δεν πρόκειται να το αλλοιώσει καμία παράνομη απόφαση καμίας αστυνομικής αρχής. Δεν πτοούμαστε, δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε με πάθος και να διαδίδουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 . Οι ιδέες της ORIGINAL 21 δεν εκκενώνονται. Το πάθος μας για την ΑΕΚ δεν σφραγίζεται.
 
Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που ζητάνε αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κάθε φορά που τους υποδέχονται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα είναι ο οδηγός μας.
 
ORIGINAL 21 Αλεξανδρούπολης...!! Η ιστοRία συνεχίζεται...
 

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
geotsa66 - 25/11/2020 12:08

Είναι πολυ λυπηρή αυτή η είδηση.


Πριν λίγα χρόνια βρέθηκα στην Αλεξανδρούπολη για οικογενειακές διακοπές. Έπαιζε ευρωπαικό αγώνα η ΑΕΚ και αποφάσησα να τον παρακολουθήσουμε από το τοπικό club. Άγνωστοι αθηναίοι, (εγώ, η γυναίκα μου και τα δυο αγόρια μας). Πολύς κόσμος, τραπεζάκια και καθίσματα στον δρόμο. Ζητήσαμε να δούμε... Συνέχεια μαζί τον αγώνα και μας παραχώρησαν καρέκλες τους ( πολύ λιγότερες από τον κόσμο που έβλεπε). Μπροστά είχαν σε πουφ τα πολύ μικρά παιδιά, πίσω τα μεγαλύτερα παιδιά και μεγαλύτερους και στο τέλος η πιτσιρικαρία με τύμπανο, ασταμάτητα συνθήματα και καπνογόνα. Ήταν σαν να ήμουν στο γήπεδο με αυτά τα αδέρφια! Καταπληκτική βραδιά χωρίς το σωστό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Οι γιοί μου ακόμα θυμούνται την βραδιά αυτή... (ακόμα και η γυναίκα μου που δεν πολυγουστάρει το ποδόσφαιρο).


Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει δικαιώματα για να τους κλείσουν τον σύνδεσμο...

mixalis15soysoylas - 25/11/2020 09:39

TOYS ΕΝΩΧΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

odiss21 - 25/11/2020 08:33

Τι εγινε ξερει κανεις

NueRnbeRg - 24/11/2020 23:09

Κραταμε γερα

ORIGINAL 21 ALEXANDROUPOLI

Familia 9®11 - 24/11/2020 19:01

Για όσους γνωρίζουν είναι ο δεύτερος ιστορικότερος σύνδεσμος που πάει να κλείσει φέτος μετά το Ηράκλειο..ο σύνδεσμος θα ξανανοίξει πραγματικά το λουκέτο είναι αστείο .. κρατάτε γερά

R21_AEK - 24/11/2020 17:13

Εκει στην ΠΑΕ καντε κατι να βοηθησετε ενημερωστε και τον Προεδρο να δει τι μπορει να κανει.

R21_AEK - 24/11/2020 17:22

Στη Βορεια Ελλαδα η ΑΕΚ εχει πολυ κοσμο και αυτο σε καποιους δεν αρεσει η γνωστη ομαδα η απομιμηση της ΑΕΚ που το παιζουν μια ζωη αδικημενοι.H AEK παντα θα εχει κοσμο στην Μακεδονια και στη Θρακη οσο και να μην το θελουν.H R μαζι με τον οργανισμο ΑΕΚ ΕΡΑ,ΠΑΕ,ΚΑΕ βοηθηστε οπως μπορειτε γιατι η ΑΕΚ εχει σκληρο πυρηνα εδω πανω το οποιο δεν πρεπει να χαθει.

GiorgosLiberta21 - 24/11/2020 17:20

Η ORIGINAL ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΠΟΤΕ !!

AEKARA_SE_AGAPW - 24/11/2020 17:18

Οι γνωστοί ρουφιάνοι του βορρά παω στοίχημα έχουν βάλει το χεράκι τους,με τα Κονέ τους στις αστυνομίες και στις τοπικές αρχές.Μακάρι μην περάσει αυτή η αδικία..

ioannis64AEK - 24/11/2020 15:20

Τι έγινε ρε παιδιά; ξέρει κανείς λεπτομέρειες;

ΕΠΟΜΕΝΟ

 

 

30/08 - 20:07
Ομάδες – μύθοι έρχονται στο ΟΑΚΑ
combatiente_21 - 25/02 - 11:58
---προσοχή στην μπενφικα με μια φάση μπορεί να βάλει 4 γκολ...
28/01 - 13:09
Η κυβέρνηση καθαρίζει για τον ΠΑΟΚ!
Dull_Knife_73 - 21/02 - 21:23
---Τα σχολικά μου χρόνια ήταν όλα στην δεακετία του 1980. Μπορώ να μιλήσω από τότε και όχι για πιο πριν. Αυτό που έχω δει λοιπόν είναι πως για το κράτος στην Ελλάδα υπάρχουν 3 ομάδες και εμείς δεν ανήκουμε σε αυτές. Κατά καιρούς υπάρχουν και κάποιες τοπικές και εμείς πάλι δεν ανήκουμε σε αυτές.Στην δεκαετία του '80 λοιπόν έχω δει υποβιβασμό του Ηρακλή για δωροδοκία. Έχω δει να μας μικραίνει το γήπεδο ο ΓΓΑ με το έτσι θέλω, έχω δει να μας χαρίζονται (την πρώτη και ίσως μοναδική φορά που έγινε αυτό) για δωροδοκία Χρυσοβιτσιάνου στις Σέρρες και έχω δει να χαρίζεται το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης, την στιγμή που σε συνάντευξη του παλαίμαχος του ΠΑΟΚ (συνέντευξη που έχουν εξαφανίσει) ανέφερε πως το πρωτάθλημα το άξιζε η ΑΕΚ. Φυσικά έχω δει και τα μηδενικά συμβόλαια του ΠΑΟ με τον Βαρδινογιάννη όπου θεωρητικά ο παίκτης υπέγραφε στον Παναθηναϊκό χωρίς λεφτά, απλά μόνο με τον μισθό του. Ας φανταστεί κάποιος πόσα χρέη θα είχαν αν έπεφταν από την εφορία τα αντίστοιχα πρόστιμα και προσαυξήσεις. Και έχω δει να αλλάζουν τον νόμο (όπως τώρα) αναδρομικά για να μην τιμωρηθεί η Λάρισα για ντοπαρισμένο παίκτη με αφαίρεση βαθμών όπως ήταν ο νόμος ως τότε και χάσει το πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα που αν δει κανείς το πέναλτυ που δεν έδωσε σε εμάς στον αγώνα με την Παναχαϊκή εκτός έδρας (10 φορές χειρότερο από του Βιερίνια στην Λαμία πέρυσι) θα καταλάβει διάφορα. Νόμος που φυσικά αν ήταν κάποια από τις τρεις ομάδες που αναγνωρίζει το κράτος πως υπάρχουν, δε θα άλλαζε ποτέ με αναδρομική ισχύ.Τη δεκαετία του '90 είδα να βγαίνει υπουργός της κυβέρνησης (Μάνος) και να μας λέει πως η σωτηρία του γάβρου από τα χρέη θα κόστιζε απλά 100 δραχμές σε κάθε Έλληνα (με την απάντηση της Original τότε σε δήλωση να είναι πως "δε δίνουμε 100 δραχμές για να σωθεί ο Ολυμπιακός, δίνουμε 100 δραχμές για να πέσει"). Μάλιστα όχι μόνο τον έσωσαν με φωτογραφικό νόμο, αλλά τον άφησαν να κρατήσει και όλους τους παίκτες που είχε. Καμμία τιμωρία. Τα "πέτρινα χρόνια" που λένε οι γάβροι. Μετά είδα τον Βαρδινογιάννη να τραμπουκίζει ατιμώρητος αστυνομικό που δεν τον άφηνε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, στον τελικό του 1995. Είδα το κλέψιμο του πρωταθλήματος από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών το 1996. Είδα τον γάβρο στο μπάσκετ με Ιωαννίδη να μας κερδίζει ενώ εκτέλεσε 25 βολές μόνος του(!!!) ο Πάσπαλιε. Είδα επιτροπή να δέχεται την γνωμοδότηση του Βενιζέλου (που ως τότε δεν είχε ξανακατέβει σε εκλογές) πως ο Γαλακτερός είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ επειδή η ΑΕΚ δεν του έδωσε χρήματα που δεν ήταν στο συμβόλαιο του αλλά του τα είχαν υποσχεθεί κάτω από το τραπέζι. Την στιγμή που ο καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο είχε αντίθετη γνωμοδότηση και έλεγε "τι παραπάνω να πει από εμένα ο μαθητής μου;". Λίγους μήνες μετά από αυτό, ο Βενιζέλος που πρωτοκατέβηκε στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω κάτι Τσοχατζόπουλους κλπ που ως τότε έκαναν περίπατο. Μετά είδα τον γάβρο με τον εκσυγχρονισμό να κάνει ΤΑ αίσχη που δεν είχαν ξαναγίνει και να μας βγάζουν όλους τρελλούς.Στη δεκαετία του 2000 είδα να αφήνει ένα πρωτάθλημα ο γάβρος μόλις άλλαξε η κυβέρνηση για ξεκάρφωμα. Είδα τον Βενιζέλο (που λέγαμε πιο πριν) να περνάει νόμο για διαγραφή των χρεών σε Άρη και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και όταν τον εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος αυτό το παραθυράκι να λέει πως είναι παράνομο!!!! Είδα να μας ρίχνουν πρόστιμο γιατί ο πρόεδρος της ομάδας έκλεψε την ίδια του την εταιρεία. Έτσι δημιουργήθηκαν τα χρέη για το άρθρο 44. Είδα να μας πολεμούν για να μη μπούμε σε αυτό το άρθρο με μπροστάρη τον υπουργό της κυβέρνησης Ορφανό. Και στην τελευταία εκδίκαση που είχαμε συμπληρώσει το 60% των πιστωτών που απαιτούνταν ο εκπρόσωπος του κράτους δεν εμφανίστηκε για να μας λένε πως ευνοηθήκαμε. Είδα να μας κλέβουν πρωτάθλημα ενώ 2 χρόνια πριν κλαψούριζαν οι γάβροι για να μην τους κοπούν βαθμοί με τον Πανιώνιο. Και είδα να δέχονται σε μόνιμη βάση ότι κάθε φορά που γινόταν εκδίκαση της υπόθεσης μας, ο Ψωμιάδης είχε πνευμονία. Στο τέλος της δεκαετίας έμαθα πως ο Τσοχατζόπουλος βλέποντας πως αν τα πας καλά με τους γάβρους του βορρά σε ψηφίζουν, τους αγόραζε και διαρκείας για να κάνουν τα κουμάντα τους.Στη δεκαετία του 2010, είδα να αλλάζουν τα κόζια και να μας σφάζει ο βάζελος για να πάρει το πρωτάθλημα το 2010 με μια από τις πιο καραμπινάτες αλλοιώσεις αποτελέσματος για να βγούμε νωρίς από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι στο Ξάνθη-ΑΕΚ (0-1) με διαιτητή τον Κάκο που αφού μας ακύρωσε δυο κανονικά γκολ, μέτρησε γκολ της Ξάνθης με το χέρι. Είδα το δικαστήριο να δέχεται πως ο γιος του Ψωμιάδη από 12 ετών είχε άλογα και έκανε περιουσία και άρα τα χρήματα που του είχε μεταβιβάσει ο πατέρας του, ήταν δικά του και άρα δε μπορούσαν να επιστραφούν στην ΑΕΚ. Είδα η εκδίκαση να πηγαίνει τόσο μακρυά ώστε να πέσουμε. Είδα Μαρινάκη να κάνει ό,τι θέλει και να μην ασχολείται κανείς. Και είδα και τον Σαββίδη να δημιουργεί παράδοση στην Τούμπα και στο κύπελλο κλέβοντας κάθε χρόνο τουλάχιστον ένα παιχνίδι. Ειδικά με αυτούς δε, είδα ότι ήταν έτοιμοι να διώξουν τον Κλαψέσκου τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα μιας και εκτός Τούμπας δεν είχαν πάρει νίκη και ξαφνικά να κερδίζουν την Ξάνθη εκτός με 0-3 χωρίς άγχος με τα "μανταλάκια" του Ζίφκοβιτς, να κερδίζουν τα Γιάννενα που τελικά δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκουν (ενώ έκαναν και κατάληψη βγάζοντας τον κόσμο έξω), να κερδίζουν ψεύτικα τον Παναιτωλικό, να παίζουν φιλικό με τον Ατρόμητο που μας είχε κόψει 5 βαθμούς και στον μοναδικό αγώνα που γνώρισαν αντίσταση (από τον Αστέρα) να παίζουν ξύλο ο προπονητής και διάφοροι και να μην τιμωρείται κανείς, την στιγμή που για το δάχτυλο του Μανόλο σε κάφρο που του έβριζε την μάνα, του ρίξανε 7 αγωνιστικές. Και αυτοί οι τύποι που δεν είχαν αφήσει τίποτα να μην το επηρρεάζουν και έπαιζαν αβέρτα φιλικά μας λένε κλέφτες και χάρτινους!!! Γι' αυτό και το πρωτάθλημα του 2018 είναι ίσως πιο μάγκικο και από του 1989 και ποτέ δε θα πω κακό λόγο για κάποιον από τους μάγκες παίκτες εκείνης της ομάδας (εξαιρουμένου όσους πάνε σε γάβρους κλπ).Έχω καταλάβει λοιπόν πως υπάρχουν 3 ομάδες και αυτήν την δεκαετία θα έλεγα πως έγιναν δύο. Η μία είναι ο γάβρος του βορρά και η άλλη ο γάβρος ο γνήσιος. Ο γάβρος ο γνήσιος έχει τον περισσότερο κόσμο και μάλιστα σε πολλές μεριές. Δε φημίζεται αυτός ο κόσμος για την κριτική και την οξυδέρκεια του αλλά για το ότι είναι στρατός. Σε αυτό βοήθησε και το ότι οι αρχηγοί συνδέσμων είναι πλέον άμισθοι σαν τον Κάκο :), και κάνουν πλάτες στις πολιτικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις του αφεντικού τους. Επομένως είναι υπολογίσιμοι για το πιθανό εκλογικό κόστος που μπορεί να έχουν, πράγμα που διαπιστώσαμε και στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά. Οι γάβροι του βορρά δεν έχουν τόσο κόσμο, έχουν λιγότερο από εμάς αλλά έχουν ένα ατού. Είναι συγκεντρωμένοι σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και επηρρεάζουν σε τοπικό επίπεδο το αποτέλεσμα των εκλογών. Κατά τα άλλα, το επίπεδο τους είναι το ίδιο με των γάβρων του νότου. Οι βάζελοι είναι αρκετοί αλλά όχι στρατός. Αυτό σημαίνει ότι τους λαμβάνουν υπόψιν αλλά πως ξέρουν πως δε θα κάνουν όσα κάνουν οι δυο γάβροι. Για αυτό και τους έχουν γράψει κατά βάσει σε αυτήν την δεκαετία. Αν είναι να βγουν στους δρόμους και να κινητοποιήσουν βουλευτές, θα το κάνουν μόνο για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Κι εμείς το ίδιο είμαστε και οι εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον κατάπτυστο δήμαρχο πριν από 5 χρόνια το αποδεικνύουν. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να απειλήσεις σε αυτήν την χώρα δε θα δεις χαΐρι. Οι μόνες φορές που συσπειρωθήκαμε με πορείες ήταν με το άρθρο 44. Μετά, ο κόσμος μας θέλει απλά να πηγαίνει γήπεδο, να βλέπει την ομάδα να τα δίνει όλα, να αγωνίζεται κλπ και όχι να κάνει πλάτες στον Μελισσανίδη, στον Σιρχάουζ κλπ. Γι' αυτό και δε μας υπολογίζουν και για αυτό και μας κακοφαίνεται τώρα που οι γάβροι του βορρά ευνοούνται ξανά. Πάντα ευνοούνταν, εμείς δεν τους βλέπαμε γιατί δεν είχαν φράγκα και ομάδα και τους είχαμε στην φάπα. Εμείς, ο Ηρακλής και ο Άρης είμαστε απλά για να εφαρμόζονται για πρώτη φορά οι κανονισμοί και να λένε οι κυβερνήσεις πως "ό,τι πει ο νόμος". Θεωρώ βέβαιο πως σε περίπτωση ανιπαράθεσης με τον Άρη θα χάναμε γιατί και αυτοί συγκεντρωμένοι είναι πληθυσμιακά, ενώ τους μόνους που θ ακερδίζαμε είναι ο Ηρακλής.Δώθηκε μια ευκαιρία σε έναν πολιτικό αρχηγό να γραφτεί στην ιστορία, να πέσουν επί ημερών του οι δυο γάβροι (μιας και έρχεται και η δίκη για την εγκληματική οργάνωση) που έκαναν τα μύρια όσα. Να τιμωρηθούν. Να αρχίσει ο κόσμος να πιστεύει πως κάτι θα αλλάξει. Αντιθέτως αυτός την κλώτσησε όπως και όλοι οι προηγούμενοι και παρότι είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Αυτή η ατιμωρησία που υπάρχει παντού στην ελληνική κοινωνία είναι που διώχνει τον κόσμο γενικά, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τα γήπεδα. Και όποιοι σαν κι εμάς απλά θέλουν τα αυτονόητα, παραμένουμε κομπάρσοι στα πολιτικά παιχνίδια και τελικά και στα αγωνιστικά. Γι' αυτό και οι νέοι γίνονται πλέον ξένες ομάδες κυρίως και μετά ίσως υποστηρίξουν ελληνικές. Σήμερα πάντως πειστήκαμε ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο...
23/02 - 16:40
Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το εναπομείναν κονδύλι για το εσωτερικό του γηπέδου!
evo21 - 24/02 - 18:42
---Ο Μελισσανιδης για να ειμαστε δικαιοι , κατορθωσε το ακατορθωτο , εξαφανισε το νουμερο 7... των θαυματων του κοσμου και το εκανε 8 κανοντας ενα Παλατι στην Νεα Φιλαδελφεια για την ΑΕΚ κατω απο αντιξοες συνθηκες .
26/02 - 23:26
Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης, μπαράζ επαφών και συζητήσεων
Anest21 - 28/02 - 00:18
---προεδρε μαζι σου!!! στεναχωριεμαι και εγω μαζι με τα αδελφια αλλα δεν θα κραξω,θα εχω υπομονη και εμπιστοσυνη φτιαξε το ΝΑΟ που τοσο περιμενουμε Υ.Γ πρωτα το σπιτι...και μετα τα επιπλα!
23/02 - 11:47
Κετσετζόγλου: Πιθανή η τριάδα στην άμυνα της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό (AUDIO)
CaptainPanos1985 - 26/02 - 07:09
---Αλανια μου συνΑΕΚΑΡΕΣ. Επειδη ηρθε η ωρα να την κανω για το μεροκαμματο κι επειδη απο το καραβι,για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης,ειναι αδυνατο να γραφω,σας χαιρετω,με μια ευχη. Ευχομαι το καλοκαιρι που θα γυρισω,να βρω την ΑΕΚΑΡΑ μου 100 φορες πιο δυνατη και η φετινη χρονια να ειναι μια κακια αναμνηση. Να προσεχετε τους εαυτους σας μαγκες και υγεια πανω απο ολα. υγ ΑΕΚΑΡΑ μου παρε μια κουπα,εστω μια κουπα,και σου υποσχομαι οτι θα τη χαλασω την μπουρου οπου κι αν ειμαι. υγ 2 ΑΕΚ εκει ΑΕΚ εδω ΑΕΚ και στον Ειρηνικο!!!