0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ντρεοσί φαβορί για τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Ο 61χρονος Γάλλος Πιερ Ντρεοσί βρίσκεται στην Αθήνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Τον εκλεκτό του για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό βρήκε στο πρόσωπο του Πιερ Ντρεοσί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο 61χρονος Γάλλος έχει πλούσιο βιογραφικό ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Λάζλο Μπόλονι, αφού οι δυο τους ήταν μαζί στη Ρεν. Συγκεκριμένα, ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι συνεργάστηκαν στη γαλλική ομάδα από το 2003 μέχρι το 2006.

Ο Ντρεοσί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από την Λιλ και στη συνέχεια ακολούθησαν Σοσό, Νις και Παρί Σεν Ζερμέν πριν επιστρέψει στις Κάνες για να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Γρήγορα όμως ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Η αρχή έγινε με τη Λιλ στην οποία παρέμεινε για έξι χρόνια (1996 μέχρι το 2002) πριν πάει στη Ρεν. Εκεί ουσιαστικά η θητεία χωρίζεται σε τρία μέρη.

Από το 2002 μέχρι το 2006 ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007 διετέλεσε χρέη προπονητή. Στη συνέχεια επέστρεψε σε ρόλο αθλητικού διευθυντή μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 όταν και αποχώρησε από τον σύλλογο. Έπειτα, έμεινε για δύο χρόνια ανενεργός μέχρι που ανέλαβε χρέη εκτελεστικού διευθυντή στην Paris FC.

Ο Ντρεοσί ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιους (ο άλλος είναι Γερμανός) για τη θέση, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα σημαίνει πολλά για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, ο 61χρονος Γάλλος πέρασε το απόγευμα και από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ