Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα είπαν ΕΣΑΠ και σωματεία της Volleyleague

Ενημέρωση της ΕΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε η έκταση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης. Συζητήθηκαν ζητήματα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το νέο αίτημα της ΕΣΑΠ προς το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμου.

Εκφράσθηκε για άλλη μία φορό πως η ΕΣΑΠ πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό  το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Volley League 2020-21.
Πρωταθλημα μας.

Συζητήθηκαν θέματα συμβολαίων αθλητών καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των δυσμενών σνυνθηών που έχει δημιουργήσει η καραντίνα (lockdown).

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της ΕΣΑΠ όπως η σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε., η οργάνωση των αγώνων μεσω live streaming και νομικά θέματα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ