Το γερμανικό ράλι ανήκει στον Σεμπάστιαν Λεμπ. Ο Γάλλος κέρδισε για μια ακόμα χρονιά τον αγώνα που από τότε που μπήκε στο καλεντάρι του WRC δεν έχει «δει» άλλον οδηγό στην κορυφή. Ο οδηγός της Citroen τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 3:59:58.3, ενώ ακολούθησε ο ομόσταυλός του, Dani Sordo με 4:00:29.6. Στο πρώτο μισό του αγώνα, ο Ισπανός έμεινε κοντά στον Loeb για να μην τον αφήσει να εφησυχάσει και στο υπόλοιπο διάστημα απλώς φρόντισε να μη χάσει την πολύτιμη 2η θέση.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Kimi Raikkonen έμεινε για πρώτη φορά μέχρι τέλους σε αγώνα, δείχνοντας ότι άρχισε να προσαρμόζεται στο WRC. Ο Φινλανδός πήρε και την πρώτη του νίκη σε ειδική διαδρομή, αφού ήταν ταχύτερος στην Υπερειδική Circus Maximus Trier, που έκλεισε τον αγώνα. Πλέον ακολουθεί το Ράλι Ιαπωνίας, το 3ήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!