Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία των Ιωαννίνων για να εντοπίσει τον ένοπλο ληστή, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ την υπάλληλο ενός πρατήριο υγρών καυσίμων! Ο δράστης έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που έχει απασχολήσει τις αρχές για άλλη υπόθεση.
Ο κακοποιός βούτηξε 13.500€ που υπήρχαν στο ταμείο και έγινε καπνός, αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτη την άτυχη εργαζόμενη. Η τραυματισμένη γυναίκα βρήκε τη δύναμη να καλέσει σε βοήθεια. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με διαμπερές τραύμα στο στήθος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!