Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πουλάει τον προπονητή του με 600.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ

Θέμα χρόνου θεωρούν οι Βραζιλιάνοι την μετακίνηση του Φερέιρα στην Παλμέιρας

Εξελίξεις για το μέλλον του Άμπελ Φερέιρα αναμένονται μετά το αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παλμέιρας και εκκρεμεί το deal των Βραζιλιάνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την αποζημίωση της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν έγκυρα Μέσα στη Βραζιλία, όπως το uol.com.br, η Παλμέιρας έχει συμφωνήσει να επωμιστεί όλο το συμβόλαιο του Φερέιρα, που εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιό του έχει ρήτρα 7 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βραζιλιάνοι διαπραγματεύονται για να τον αποκτήσουν με μια αποζημίωση της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Από τις τάξεις της Παλμέιρας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως το deal θα ολοκληρωθεί και ο Φερέιρα θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου θα είναι διετές και θα εισπράττει 120.000 ευρώ τον μήνα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία (και τον Αντρέ Βιεϊρίνια) εκλήφθηκε από πολλούς ως προάγγελος ανάληψης των ηνίων του ΠΑΟΚ από τον Ουρουγουανό, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να πάρει τα ηνία της πρώτης ομάδας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ