Το δράμα του κοροναϊού δεν έχει τέλος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχασαν τον άνθρωπό τους από τη μία στιγμή στην άλλη.
Ασθενείς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο και η μαρτυρία του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Μαχαίρα συγκλονίζει.
Mέσα σε λίγες ώρες είδε τη μητέρα του να σβήνει από τον κορονοϊό και έκανε έκκληση προς όλους, να προσέχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένας θανατηφόρος ιός, στο πρώτο λάθος μας καθάρισε».
Πριν από περίπου οκτώ ημέρες η οικογένεια Μαχαίρα μπήκε σε καραντίνα καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικοί στον κοροναϊό. Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε τις πρώτες ημέρες υψηλό πυρετό με τα συμπτώματα να φθίνουν ενώ η μητέρα του ήταν ασυμπτωματική. Όμως όλα άλλαξαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
«Είναι τραγωδία. Μέχρι και 8 ημέρες ήταν ασυμπτωματική. Ξαφνικά έκανε δέκατα. Μιλήσαμε με τον γιατρό που ήταν φίλο μας και μου είπε να την πάω να την δει γιατί είχε βεβαρημένο ιστορικό. Δεν ήθελε όμως να πάει χθες και ήθελε να πάει σήμερα. Και δεν πρόλαβε. Έσβησε λίγες ώρες μετά στα χέρια μου» είπε ο Δημήτρης Μαχαίρας, που μίλησε με συγκίνηση και για τις στιγμές που ακολούθησαν: «Το πολύ σκληρό ήταν και το μετά. Πήραν τη γυναίκα με τα εσώρουχα, την έβαλαν σε μία σακούλα και μου είπαν θα τη δείτε σε έξι χρόνια».
Ο Δημήτρης Μαχαίρας μάλιστα έστειλε και μήνυμα σε όσους εξακολουθούν να αμφισβητούν τον ιό. «Δεν είναι γρίπη, είναι ένας θανατηφόρος ιός στο πρώτο μας λάθος μας καθάρισε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ζωή σε σένα Δημήτρη είθε τα ζώα που δε καταλαβαίνουν.να βάλουν ΜΥΑΛΟ
Συλλυπητήρια, αλλά καλο είναι να επισημαίνεται ότι πίσω από κάθε τέτοια τραγωδια πολύ πιθανόν κρύβεται η ανευθυνη και αντικοινωνικη συμπεριφορά κάποιων που εξακολουθούν να αμφισβητούν την επικίνδυνοτητα του ιού και να μην τηρούν τα μετρα, συμβάλλοντας στην εξάπλωση του. Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι η μη τήρηση των μέτρων δεν τους καθιστά ούτε εξυπνοτερους, ούτε επαναστάτες πάρα μόνον ανευθυνους, επικίνδυνους για το κοινωνικο σύνολο και εν δυνάμει δολοφόνους.
Συλλυπητήρια Δημήτρη
Τον ακούω στο ραδιόφωνο τον Δημήτρη Μαχαιρα που είναι μαζί με τον Μπιλαρα! τον Γερασιμου...!
Κρίμα.. Συλλυπητήρια Δημήτρη να ζήσετε να την θυμάστε...