Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόβλημα και με Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ

Ο Χιλιανός φορ τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής του ομάδας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μία από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κοροναϊό είναι η Ίντερ, με έξι ποδοσφαιριστές της να έχουν βρεθεί θετικοί την τελευταία εβδομάδα και να τίθενται αυτόματα νοκ-άουτ από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Μίλαν για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Αυτοί είναι οι Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Γκαλιαρντίνι, Ναϊνγκολαν, Ράντου και Γιανγκ, με τον Αντόνιο Κόντε να καταστρώνει τα πλάνα του για το "Derby della Madonnina" χωρίς τους έξι προαναφερθέντες αλλά να ενημερώνεται πως η λίστα των απόντων είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Χιλή, ο Αλέξις Σάντσες απεκόμισε έναν μυικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για τον αγώνα με την Μίλαν.

"Είμαι καλά, δεν είναι κάτι το σοβαρό. Αν είμαι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου; Πάντα είμαι έτοιμος", δήλωσε μετά το ματς με την Κολομβία ο Σάντσες θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της Ίντερ, με τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του να αναφέρουν ωστόσο πως δεν αποκλείεται να χάσει όχι μόνο το ματς του Σαββάτου αλλά και αυτό της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γκλάντμπαχ.

Ο παίκτης βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στο Μιλάνο, έχοντας επιστρέψει από την Χιλή μαζί με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στους νερατζούρι Αρτούρο Βιδάλ, και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ίντερ ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και μάθει ο Αντόνιο Κόντε αν θα έχει μία ακόμα απώλεια ενόψει Μίλαν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ