Την πρώτη και δεύτερη μέρα του Νοεμβρίου αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση από τα μέλη της Μπαρτσελόνα η πρόταση μομφής κατά του προέδρου Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.
Μετά τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού υπογραφών από μέλη του κλαμπ (χρειάζονταν 16.521 υπογραφές μελών και συγκεντρώθηκαν 20.687), η καρέκλα του ισχυρού άνδρα της Μπαρτσελόνα άρχισε να… τρίζει επικίνδυνα.
Η κίνηση εναντίον του άρχισε μετά το θέμα που προέκυψε με τον Λιονέλ Μέσι, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Μπαρτομέου ελέγχεται για μια σειρά από αμφιλεγόμενες αποφάσεις και δέχεται σκληρή κριτική για τη διαχείριση που έχει κάνει.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης ή την επανεκλογή του Μπαρτομέου είναι προγραμματισμένες για την άνοιξη, αλλά δεν αποκλείεται ο νυν πρόεδρος θα οδηγηθεί στην έξοδο νωρίτερα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
