Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε μεταγραφές, αλλά καλείται σύντομα να διαχειριστεί το υπάρχον ρόστερ της, το οποίο μεγαλώνει ηλικιακά. Οι καυτές πατάτες αυτή τη στιγμή είναι κατά προτεραιότητα ο Σέρχιο Ράμος και αμέσως μετά ο Λούκα Μόντριτς. Οι Μαδριλένοι έχουν πολιτική μονοετούς επέκτασης συμβολαίων για τους παίκτες τους που έχουν ξεπεράσει τα 30 έτη. Ωστόσο, για τον 34χρονο ηγέτη τους είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνουν εξαίρεση. Το ερώτημα είναι θα συμβεί με τον Μόντριτς.
Ο Κροάτης μέσος έγινε πριν λίγες μέρες 35 ετών και έχει δηλώσει ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη. Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και η Ρεάλ θα του δώσει επέκταση έως και το 2022. Εκείνος θα ήθελε έως το 2023, ώστε να αποσυρθεί στα 37 του και κανείς δεν ξέρει εάν θα δεχτεί ή εάν θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
