Η Ρόμα πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Μπόρχα Μαγιοράλ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ, έως το καλοκαίρι του 2022. Στη Ρεάλ, επέστρεψε φέτος μετά τον δανεισμό του από την Λεβάντε, θέλοντας να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των «μερένγκες».
Ωστόσο, η διοίκηση είχε αντίθετη άποψη και προχώρησε στην παραχώρηση του, πάλι με τη μορφή δανεισμού, στους «τζιαλορόσι». Παρ’ όλα αυτά ο 23χρονος επιθετικός, αποκάλυψε πως ο Ζιντάν υπολόγιζε κανονικά στις υπηρεσίες του φέτος και ήθελε την παραμονή του στο ρόστερ. Μάλιστα, τόνισε πως ο Γάλλος τεχνικός ήθελε τον Γιόβιτς να αποχαιρετήσει και όχι ο Μαγιοράλ.
«Ακολούθησα κανονικά την προετοιμασία της Ρεάλ το καλοκαίρι και ετοιμαζόμουν πάλι να φύγω. Όμως ο Ζιντάν μου μίλησε και μου είπε να παραμείνω στην ομάδα. Του είπα πως θέλω να παίζω περισσότερο και να έχω ευκαιρίες.. Νομίζω ότι η διοίκηση άκουσε τον Ζιντάν και γι 'αυτό ήθελαν να ξεφορτωθούν τον Γιόβιτς και όχι εμένα. Στο τέλος, τηλεφώνησα ξανά στον Ζιντάν και τον ρώτησα αν μπορούσε να με αφήσει να φύγω. Νόμιζα ότι στη Ρόμα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω και να βελτιωθώ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
