Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ρουμάνο τεχνικό, έχουν συμφωνήσει προφορικά μαζί του και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην Δευτέρα να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ιδανικός υποψήφιος θα ήταν ο χιμενεθ με βάση τα ονόματα που ακούστηκαν, ο μπολονι έφυγε κακήν κακώς απο την Γάνδη και μάλιστα κι οπαδοί έστησαν λαϊκά δικαστήρια.
Μη γελιόμαστε το μεγάλο θέμα του παο όπως και της ΑΕΚ καποτε, ηταν και θα είναι η ιδιοκτησία .
Ο Αλαφούζος εδώ και χρόνια εψαχνε τρόπο να μπει στα πράγματα,εκτός από καράβια, έχει καναλι(ανεπίσημο γραφείο Τύπου της ν.δ),έχει βγάλει 2 βουλευτές που ήταν δημοσιογράφοι στο κανάλι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του, έχει Ραδιόφωνο, καράβια,φυσικά και έχει άγνωστα παρε δωσε με την σημερινή κυβέρνηση .
Οπότε το να αφήσει τον παο δεν υφίσταται ουτε σε όνειρο, θα συντηρεί μια κατάσταση για χρόνια πανω κατω όπως την βλέπουμε τώρα, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για πολύ ιδιόρρυθμο άνθρωπο και έξυπνο βέβαια...
Με αυτό το σκεπτικό, δεν θα συμφέρει τον Αλαφούζο να πηγαίνει ο ΠΑΟ καλύτερα και να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του?
ηματικούς σκοπούς.
Δεν αμφισβητώ αυτά που λες, ίσα-ίσα το έχω ξαναγράψει σε σχόλιο ότι όποιος ασχολείται με ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα το κάνει για καθαρά πολιτικούς/επιχειρ
Είναι μέχρι ενα σημείο όπως έγραψα παραπάνω, είναι και ο γαύρος στην μέση καθότι φιλοι πλεον ,συνεργάτες και έχουν κοινό συμφέρον στον ίδιο πολιτικό φορέα.
ο παο όσο ειναι ο Αλαφούζος θα ειναι 4-5ος ,υγιής κτλπ
που εισαι δωνη θα λενε και θα κλαινε. για να μη πω τι κανουν οταν λενε τζιγκερ
Αντικειμενικά λείπει ο δυνατός Παναθηναϊκός.
Εντάξει στην αρχή όταν παραπαίει ένας "εχθρός" σου το χαίρεσαι και κάνεις καζούρα. Αλλά αυτοί δεν υπάρχουν εδώ και 6,7 χρόνια. Προσωπικά λέω μακάρι να πιάσει ο Μπόλονι,άλλωστε η αξία του ηττημένου δίνει κύρος στον νικητή, δεν μπορεί να λογίζονται 4η δύναμη ο Άρης και ο Οφη.
Φίλε ακόμα και αν πετύχει αυτός και φτιάξει καλή ομάδα, ο Αλαφούζος θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του.
Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ο "ιδιοκτήτης"...
Σκέψου τι θα γινόταν στην ΑΕΚ αν δεν είχε εμφανιστεί ο Μελισανιδης το 2013, από αποδεδειγμένα πράγματα που έσκασαν με Ξενιαδηδες κτλ από συνομιλίες
Ευτυχώς που δεν έκλεισαν τον Μανόλο
Ακαλα νταξει, λεγανε για Μανολο και Πογιετ και λεω ωπα θα κανει ομαδα η ζελα, τωρα αυτος ειναι για χαμομηλι και ξηροκαρπια
Θα φορτωθεί μια ομάδα ενός προπονητή που είχε κυλικείο στο προπονητικό κέντρο της Ρεαλ , με κάτι παίχτες ανέκδοτα και δεν θα μπορεί ούτε τα τελευταία ένσημα να κολλήσει. Τον Δεκέμβρη τους βλέπω με Λίνεν.
Συνταξιούχος.....
Πολύ πιο ενεργός από όσους ακούστηκαν
Από μια οπτική έχεις δίκιο. Εγώ το έθεσα σε σχέση με τα συστήματα που παίζουν οι ομάδες του. Εντελώς ξεπερασμένα.
@Paramythiwtis
Δεν ξέρω για τα συστήματα του να σου πω την αλήθεια. Μπορεί και να έχεις δίκιο σε αυτό.
Θα φανεί στο γήπεδο.
Πιο ενεργος απο Χιμενεθ και Πογετ;; Μαλιστα