Ο Σταμάτης Παπασταμάτης μετά το παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Δούκα στάθηκε στη συμμετοχή των εφήβων Στάθη και Κοτσιώνη, οι οποίοι έδειξαν να μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον στην Ένωση. «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Η ΑΕΚ απέδωσε, σύμφωνα με τις δυνατότητές της, τα αναμενόμενα. Η μεγάλη στιγμή του αγώνα, όμως, είναι όταν οι δύο έφηβοι, ο Στάθης και ο Κοτσιώνης, μπήκαν στο ματς και έδωσαν άλλον αέρα και χρώμα. Όπως έχω πει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να την οργανώσουμε σε όλα της τα τμήματα σε σοβαρά πρότυπα και βάσεις, καθώς και με οικονομική αυτάρκεια. Βέβαια, χρειάζεται πολύ δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά προσπαθούμε.
Το άλλο μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είναι να βρεθούν αγωνιστικοί χώροι για κάθε μας τμήμα και ειδικά για το βόλεϋ, που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Επίσης, θα πρέπει να βρεθούν χώροι και για τις Ακαδημίες μας. Σταδιακά, πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας», είπε στο greekhandball ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

"η μεγαλη μου αγαπη ειναι η ερασιτεχνικη ΑΕΚ" η μανα ΑΕΚ...ποιος δεν αγαπαει την μανα..αυτη ειναι η καρδια του συλλογου...αυτη ειναι ο σπορος..η ριζα μας...ολοι καρτα φιλου
1922 ο θανατος
1924 η γεννηση
Α.Ε.Καρα για παντα
Μπράβο ρε πρόεδρε....τυχεροί που σ'εχουμε