Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δήμαρχος Περάματος κατά Μάνδρου

Θα ήταν τιμή μας η Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα, τόνισε. Η δημοσιογράφος δεν θεωρεί ότι έκανε λάθος 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Να ζητήσει συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα για όσα είπε στον ΣΚΑΙ η δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος Περάματος.

Η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων οτι η Μάδγα Φύσσα είναι "μια γυναίκα μη διανοουμένη από το Πέραμα" με "άντρα που δούλευε στη χάση και στη φέξη"  που όμως "ήταν περιποιημένη" και "ήταν κόσμια". "Σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές".

Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Να πληροφορήσουμε την δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ πως θα ήταν τιμή μας η κυρία Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα, αλλά διαμένει στο γειτονικό Κερατσίνι, περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γεγονός που θα έπρεπε να γνωρίζει. Παρ’ όλα αυτά είναι η μάνα του αντιφασιστικού αγώνα, συνεπώς και του Κερατσινίου, του Περάματος, της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου. Να την πληροφορήσουμε επίσης πως οι γυναίκες των περιοχών μας είναι ευπρεπείς, καλοντυμένες, εργάζονται με φιλοτιμία και αξιοπρέπεια, είναι άξιες μητέρες, εκφράζουν μεστό λόγο, ενώ ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν κάποιο λάθος»

Δεν θεωρεί ότι έκανε λάθος η Μάνδρου

Τα σχόλια της δημοσιογράφου προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των socialmedia. H ίδια απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebookκαι δεν φάνηκε να θεωρεί ότι έκανε τουλάχιστον λεκτικό ατόπημα:

"Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fakenews. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου.

Εχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της.

Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Οχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ