Η Χόουπ Χικς, 31 ετών, η οποία φέρεται να κόλλησε κοροναϊό το ζεύγος Τραμπ βρισκόταν στο Air Force One μαζί τους και ταξίδεψαν για το Κλίβελαντ, στο Οχάιο, για να συμμετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν.
Η ίδια συνεργάτης του Τραμπ ταξίδεψε μαζί του την περασμένη Τετάρτη για την Μινεσσότα, για μια συνάντηση εργασίας. Πολλοί δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει ότι πολλοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου είχαν επιδεικτικά αρνηθεί να φορέσουν μάσκα στην αίθουσα παρότι ήταν παρόντες στην ομιλία του Τραμπ στο Οχάιο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι αυτή η σύμβουλός του ήταν η αιτία που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.
«Η Χόουπ Χικς, η οποία εργάζεται πολύ σκληρά, χωρίς να παίρνει ούτε μια ανάσα, βρέθηκε θετική στον Covid-19. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Στο μεταξύ θα παραμείνουμε σε καραντίνα!»
Από συνεργάτιδα της Ιβάνκα και τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο
Η Χόουπ Χικς, βρίσκεται στην ομάδα του Αμερικανού προέδρου από το 2016 και είναι πολύ στενή συνεργάτης του. Ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο αλλά εγκατέλειψε το πόστο της για ένα διάστημα και εργάστηκε στο κανάλι Fox news. Είναι χαμηλών τόνων αλλά πανίσχυρη στο παρασκήνιο. Πρώην μοντέλο, είχε εργαστεί για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη και έγινε στη συνέχεια το αυτί του Αμερικανού προέδρου, ενώ η σχέση τους δεν έχει ποτέ διαταραχθεί.
Πηγή: iefimerida.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
