0 ΣΧΟΛΙΑ

Εμπαιγμός από Ρωσία-Τουρκία

Ανακοίνωσαν ότι δεν επιτρέπεται κανείς να επέμβει στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ την ώρα που οι Τούρκοι διαφημίζουν πως στηρίζουν ενεργά τους Αζέρους

 Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Τούρκος ομόλογος του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, υπογράμμισαν ότι είναι ανεπίτρεπτη η εμπλοκή στη διένεξη στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ μαχητών από άλλες περιοχές, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «υπογραμμίστηκε η απαίτηση για σταθμισμένες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της παροχής συνδρομής σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο στο Μπακού και το Γερεβάν».

Οι δύο υπουργοί τάχθηκαν επίσης υπέρ του άμεσου τερματισμού των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο Λαβρόφ κατά την συνομιλία του με τον Τσαβούσογλου, έδωσε προσοχή στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εκπρόσωποι της ομάδας του Μινσκ στον ΟΑΣΕ για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Οι δύο υπουργοί, αναφέρεται στην ανακοίνωση, επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να συντονίσουν στενά τις ενέργειες τους για την σταθεροποίηση της κατάστασης στο Νακγόρνο Καραμπάχ.

Όλα αυτά ενώ η Τουρκία ουσιαστικά διαφημίζει τη στήριξη της προς τους Αζέρους και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στείλει ήδη στην περιοχή μισθοφόρους και αεροσκάφη.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ