Εξελίξεις αναμένονται στην Άρσεναλ, στο θέμα των αποχωρήσεων, τις επόμενες μέρες, με τους Σέαντ Κολάσινατς και Λούκας Τορέιρα να βρίσκονται προς την έξοδο από την ομάδα του Λονδίνου.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άρσεναλ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λεβερκούζεν για την πώληση του Βόσνιου μπακ, αντί 11.000.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Παράλληλα, η Άρσεναλ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραχώρηση του Τορέιρα. Ο εκπρόσωπος του 24χρονου Ουρουγουανού μέσου βρίσκεται στη Μαδρίτη και θα έχει επαφές με την Ατλέτικο, ενώ δεν αποκλείεται το deal να σχετίζεται και με το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Τόμας Παρτέι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!