1 ΣΧΟΛΙΑ

Αργεντίνος βουλευτής επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις σε... ζωντανή σύνδεση! (VIDEO)

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή με έναν βουλευτή, ο οποίος επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της Κάτω Βουλής του Κογκρέσου της χώρας που προβαλόταν σε ζωντανή μετάδοση!

Κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης, κατά την οποία κάποιοι βουλευτές ήταν παρόντες στο κτίριο αλλά οι περισσότεροι εμφανίζονταν σε μεγάλες οθόνες μέσω Zoom, ο Χουάν Εμίλιο Αμέρι εμφανίστηκε να κάθεται με τη γυναίκα του στην αγκαλιά του πριν προβεί σε άσεμνες πράξεις, κατεβάζοντάς της τη μπλούζα και φιλώντας την στα στήθη. Ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής, Σέρτζιο Μάσα, διέκοψε τη συνεδρίαση για να αναφέρει ένα «σοβαρό παράπτωμα», τονίζοντας πως η κατάσταση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους κανονικούς τύπους και τη λειτουργία του σώματος και ζητώντας να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα ο Αμέρι και να δημιουργηθεί πενταμελής επιτροπή για την αποπομπή του. Οι εισηγήσεις του έγιναν δεκτές.

Ο ίδιος ο Αμέρι είπε ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν ακόμα «στον αέρα».

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» είπε στο ραδιόφωνο Con Vos de Buenos Aires. «Δεν είναι ότι έκανα σεξ με τη γυναίκα μου. Ήταν μια περίπτωση 10 δευτερολέπτων... βγήκε από το μπάνιο και την είδα».

Όπως πρόσθεσε, ήταν βέβαιος πως δεν ήταν συνδεδεμένος, αλλά επανασυνδέθηκε αυτόματα.

Η είδηση του περιστατικού και το βίντεο κυκλοφόρησαν ευρύτατα στην Αργεντινή, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
PaganeliAEK - 27/9/2020 19:41

axios, respect

ΕΠΟΜΕΝΟ