Ο Αρτούρο Βιδάλ θα αγωνίζεται, πλέον, με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά, για να γίνει αποδεκτός, από τους φίλους της ομάδας, δεν αρκεί η καλή αγωνιστική εικόνα.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Ίντερ απαιτούν από τον Χιλιανό μέσο να αφαιρέσει δυο συγκεκριμένα τατουάζ, που έχει χαράξει στο κορμί του.
Ο Βιδάλ "χτύπησε" στο μπράτσο του τις σεζόν 2011-2012 και 2012-2013 όταν και κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα, ως παίκτης της Γιουβέντους.
Αυτά τα δυο τατουάζ θέλουν οι οπαδοί της Ίντερ να αφαιρέσει ο Βιδάλ, ο οποίος αποκαλείται "προδότης" από οπαδούς της Γιουβέντους, για την απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα του Μιλάνου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
