0 ΣΧΟΛΙΑ

Κανονικά στην Ουγγαρία το Σουπερ Καπ

Η Ουγγαρία εντάχθηκε στη λίστα περιορισμών της Γερμανίας, ωστόσο, το Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη δεν αλλάζει σε τίποτα τον αρχικό προγραμματισμό του

Κανονικά με κόσμο και όλα τα μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Σεβίλλης και Μπάγερν Μονάχου στις 24 Σεπτεμβρίου καθώς η UEFA ξεκαθαρίζει πως παραμένουν στα αρχικά πλάνα χωρίς καμία περαιτέρω αλλαγή. Η Ουγγαρία ανήκει στις χώρες περιορισμού στη λίστα της Γερμανίας και αυτό περιπλέκει τα πράγματα, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις όλα τα μέτρα θα τηρηθούν στο έπακρο. Θα υπάρχουν θέσεις με αποστάσεις ενώ περίπου 3.000 θεατές για έκαστη ομάδα πρόκειται να παρευρεθούν στην «Πούσκας Αρένα».

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική. Όλοι όσοι θα είναι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν αρνητικά τεστ τις προηγούμενες 72 ώρες. Επιπρόσθετα, οι Γερμανοί και οι Ισπανοί θεατές θα μεταφερθούν ξεχωριστά στο στάδιο ώστε να μην έρθουν καθόλου σε επαφή. Με όλα αυτά στον αρχικό προγραμματισμό, οι ιθύνοντες του γεγονότος αυτού θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Άλλωστε, αυτός ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία καθώς ανήκει στην πιλοτική δράση της για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ