Η φοιτήτρια που πέρασε φέτος πρώτη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου δεν μοιάζει με καμία άλλη. Κι αυτό γιατί η κ. Χρυσαυγή Κασάπογλου έχει πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια, ενώ είναι και εργαζόμενη!
Το όνειρό της ήταν από μικρή να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο, ωστόσο οι οικογενειακές υποχρεώσεις ανέβαλλαν για χρόνια την απόφασή της. Όμως πριν λίγα χρόνια ηρθε η στιγμή και η ίδια προσπάθησε σκληρά και κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.
«Ήταν στόχος από παλιά αλλά δεν μπορούσα να τον εκπληρώσω νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων" δήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κ. Κασάπογλου.
«Έβαλα τον στόχο μου και τον πέτυχα. Αφού μεγάλωσα τα παιδιά μου και μεγάλωσαν και τα εγγόνια μου ελευθερώθηκα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ καθαρά με μένα», είπε.
Όσο για το ότι πέρασε πρώτη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας «αυτό ήταν ένα δωράκι από το σύμπαν» είπε χαριτολογώντας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
